Kenkien nastoitus kiinnosti - ruuhka hidastaa kenkien nastoittamisen

Raahen kaupunki aloitti tiistaina 19.12.2017 alun perin valtuustoaloitteesta liikkeelle lähteneen kampanjan 64 vuotta täyttäneiden raahelaisten eläkeläisten kenkien nastoittamisesta kaatumistapaturmien ja niistä johtuvien vammojen ehkäisemiseksi. Kenkien nastoitusmahdollisuus herätti laajasti kiinnostusta ja saimme ensimmäisenä kenkien vastaanottopäivänä nastoitusta odottamaan jo noin 80 paria.

Kenkien nastoitusta hoidetaan kaupungin kuntouttavan työtoiminnan Kampuspajalla muiden työtehtävien rinnalla, joten näin suuri määrä nastoitettavia kenkiä heti ensimmäisenä vastaanottopäivänä aiheuttaa valitettavasti ruuhkaa työpajalla. Tästä johtuen emme välttämättä pysty pitämään kiinni ilmoittamastamme 2 viikon toimitusajasta. Pyrimme hoitamaan nastoituksia niin ripeästi kuin mahdollista, mutta pyydämme kenkiään jo nastoitettaviksi toimittaneita henkilöitä valmistautumaan siihen, että toimitusaika tulee olemaan ainakin aluksi pidempi kuin ilmoitettu 2 viikkoa.

Ruuhkan purkamiseksi ja odotusajan venymisen välttämiseksi peruutamme seuraavan kenkien toimitus- ja noutopäivän 2.1.2018, jotta ehdimme nastoittaa loppuun jo nyt toimitetut kenkäparit. Seuraavan kerran vastaanotamme nastoitettavia kenkiä ja luovutamme valmiita omistajilleen tiistaina 16.1.2018 Urheilutalo Raahelassa ja Vihannin varikolla.

Kun kenkien nastoitustoiminta pääsee kunnolla vauhtiin, pystymme arvioimaan paremmin sitä, mikä toimitusaika tulee jatkossa olemaan ja ilmoitamme siitä myös kenkiä nastoitettaviksi jättäneille. Toimitamme asiassa lisätietoa myös kenkien vastaanottopisteisiin Urheilutalo Raahelaan ja Vihannin varikolle.

Lisätietoja asiasta antaa Jari Seppälä p. 040 130 3894.