Michael Monroe Raahen Musiikkiviikoilla


Raahen Musiikkiviikoilla painotetaan kansainvälisiä kaikuja. Luvassa on seitsemän tapahtumaa, ja säveliä kuullaan niin Etelä-Amerikasta kuin Euroopastakin. Ison maailman meininkiä ohjelmistoon tuo Michael Monroe.

Musiikkiviikot starttaavat torstaina 8.2., kun vieraaksi saapuu ”Brasilian suosituin kitaristi” Alvaro Henrique. Lapsena hyvin ujo Henrique löysi itseilmaisun klassisen kitaran parista ja on sittemmin kiertänyt maailmaa mm. orkestereiden solistina. Hänen konserttinsa tulee olemaan musiikin ja tunteiden lisäksi täynnä tarinoita musiikista.

Upea, karismaattinen Eini esiintyy Raahesalissa seuraavana iltana. Eini on viihdyttänyt suomalaisia jo 40 vuoden ajan – tuolloin julkaistiin hänen suurin hittinsä Yes sir alkaa polttaa. Konsertti koostuu hiteistä vuosikymmenten varrelta ja luvassa onkin positiivinen vahvan naisen show.

Musiikkiviikot jatkuvat lauantaina 17.2. retkellä Oulun kaupunginteatterin esitykseen My Fair Lady. Esitys on tulvillaan upeaa musiikkia, tarttuvia melodioita, komediaa, draamaa ja romantiikkaa. Retkelle voi ilmoittautua kulttuuripalveluihin.

Torstaina 15.3. Raahesalin energiat ovat huipussaan, kun Michael Monroe saadaan keikalle. Viime vuonna 30-vuotista uraansa juhlinut Michael Monroe ei ole menettänyt vuosien varrella lavakarismaansa vaan esiintyy yhä pysäyttämättömällä ja omaleimaisella tyylillään ympäri maailmaa.

Heti seuraavana iltana päästään toisenlaisiin musiikillisiin maailmoihin, kun sopraano Maria Mannermaa ja pianisti Hannu Alasaarela tuovat Raaheen kansainvälisen ohjelmiston. Luvassa on saksalaisia liedejä sekä valloittavia italialaisia lauluja ja aarioita.

Lauantaina 17.3. vietetään kansainvälisesti irlantilaisten juhlaa Pyhän Patrickin päivän merkeissä. Raahesaliin saadaan keikalle oululainen Droichead, jonka ohjelmisto koostuu irlantilaisesta tanssimusiikista sekä englannin- ja iirinkielisistä lauluista.

Musiikkiviikot päättyvät huhtikuussa Ahaa Teatterin vierailuun esityksellä Betoniviidakko. Esitys on humoristinen, koskettava, kiusaamista ja unelmia käsittelevä rap-musiikkinäytelmä. Musavideomaisesti etenevän näytelmän biisit säveltää ja sanoittaa Paleface.

Musiikkiviikkojen liput ovat myynnissä nyt Raahesalin lipunmyynnissä!


Raahen Musiikkiviikot 2018, ohjelmisto


To 8.2. Kitaravirtuoosi Brasiliasta: Alvaro Henrique
klo 19 Raahesali, liput 15 €

Pe 9.2. EINI – Yes sir 40 vuotta
klo 19 Raahesali, liput 25 €

La 17.2. Teatterimatka Ouluun: My Fair Lady
klo 17 Pyhäjoen Sale
klo 17.30 Lähtö Matkahuollosta

To 15.3. Michael Monroe
klo 19 Raahesali, liput 35 €

Pe 16.3. Maria Mannermaa, laulu ja Hannu Alasaarela, piano
klo 19 Raahesali, liput 20/15 €

La 17.3. Pyhän Patrickin päivä: Droichead
klo 19 Raahesali, liput 15 €

Ti 10.4. Ahaa Teatteri: Betoniviidakko
klo 18 Raahesali, liput 10 € peruslippu, ryhmälippu 35 € (4 kpl)