Viralliset ilmoitukset

Viralliset ilmoitukset

Avoimet työpaikat

Avoimet työkokeilupaikat

Avoimet työkokeilupaikat kuntarekryssä

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä

Kuntokeidas Vesipekka

Vesipekan ajankohtaisin rss-syötteenä kaupungin sivuille

Museolla tapahtuu

Museon tapahtumat rss-syötteenä kaupungin sivuille

Ajankohtaista

Liputa lapselle -haaste

Lapsi- ja perhejärjestöt yhdessä lapsiasiavaltuutetun kanssa kannustavat kaikkia mukaan liputtamaan lapsen oikeuksien päivänä 20.11. Lapsen oikeuksien päivä on tänä vuonna myös kertaluonteinen Suomi 100 -liputuspäivä.

Raahen kaupunki nostaa liput salkoon omissa toimipisteissään - lapsen oikeudet ovat meille erityisen tärkeä asia. Raahen kaupunki sitoutuu tavoitteissaan luomaan mahdollisuudet ehjään lapsuuteen ja hyvinvointiin arjessa. Pienessä kaupungissa kaikki on lähellä, se tuo turvaa. Haluamme tarjota eväät ja avaimet hyvään elämään lapsiystävällisessä kaupungissa.

Sisäministeriö on jo usean vuoden ajan määrännyt valtion virastot liputtamaan ja antanut yleisen liputussuosituksen myös muille tahoille. Lapsen oikeuksien päivän lisäämisestä kalenteriin vakiintuneena liputuspäivänä päättää Helsingin yliopiston almanakkatoimisto.

Lastenoikeuksien Keskusliitto haastaa kaikki Suomen kunnat, yritykset ja yhteisöt sekä yksityiset henkilöt mukaan nostamaan Suomen lipun salkoon maanantaina 20.11. Mitä useampi osallistuu liputukseen, sitä varmemmin lapsen oikeuksien päivästä tulee vakiintunut liputuspäivä.

Raahen kaupunki tarttui haasteeseen - tartu sinäkin! Ilmoita edustamasi kunta, yritys tai yhteisö liputtamaan lapsen oikeuksien puolesta osoitteessa www.liputalapselle.fi


Raahen matkailu
Raahen saaristo

Raahen museo
Kulttuuriraahe

Raahen seudun yrityspalvelut
Tietoa Raahesta
Raahen Satama

Raahen seutukunta
Avoimet tarjouspyynnöt