Kaupunkiliikenne

Paikallisliikenne

Paikallisliikennettä ei ajeta kesällä ajanjaksolla 5.6.-9.8.2017. Aurinkoista kesää ja tervetuloa paikallisliikenteen kyytiin taas alkusyksystä.

Kaupungin keskustan taajama-alueilla liikennöidään kaupunkimaista paikallisliikennettä kaikkiaan 8 linjalla. Lisäksi liikennöidään koululais- ja työmatkavuoroja Mattilanperältä ja Pattijoen Ylipäästä.

Palveluliikenne

Palveluliikenne on kaikille avointa joukkoliikennettä, joka on suunniteltu erityisesti vanhusten ja vammaisten liikkumistarpeet huomioiden. Palveluliikennettä voivat käyttää myös muut kuljetusta tarvitsevat. Palveluliikenteellä on ohjeelliset aikataulutpdf, 184 kb, jotka joustavat kuljetustarpeiden mukaisesti.

Kuljetustilaukset tehdään soittamalla autoon mieluiten viimeistään edellisenä päivänä.


Palveluliikennettä liikennöidään kolmella inva-varusteisella pikkubussilla

  • Kyyti-Pekalla
  • Kyyti-Fiialla
  • Kyyti-Liisalla Huom. Kyyti-Liisa on kesätauolla ajanjaksolla 5.6.-9.8.2017. Muut palveluliikenneautot palvelevat normaalisti.

Kyyti-Pekka ja Kyyti-Fiia ovat matalalattiaisia, Kyyti-Liisassa on hissi. Tilaa kaikissa autoissa on kahdelle pyörätuolille. Palveluliikenne hakee matkustajat tarvittaessa kotiovelta. Matka tilataan mieluiten viimeistään edellisenä päivänä suoraan autosta.

  • Keskustaajamien ulkopuolelle suuntautuvalla liikenteellä on ohjeelliset aikataulut.
  • Sairaalalla on kiinteät käyntiajat.
  • Muutoin palveluliikenteen liikennöintireitit määräytyvät tehtyjen matkatilausten mukaisesti.

Palveluliikenteen autot

Kyyti-Pekka
puh. 040 130 3813

Kyyti-Fiia
puh. 040 130 3814

Kyyti-Liisa on lomalla ajan 5.6.-9.8.2017
puh. 040 130 3815