Urasampo

Urasampo EU-logo.

Yhteyshenkilö:
Sami Lopakka
sami.lopakka [at] urasampo.fi
045 2373 206

Hankkeen tavoitteena on uravalmennuskokonaisuuksien, vertaisryhmätoiminnan, yksittäisten teemapäivien ja keskustelutilaisuuksien, webinaaritarjonnan ja muiden palveluiden kautta edistää korkeakoulutettujen sekä valmistumisvaiheessa olevien yliopisto- ja amk-opiskelijoiden työllistymismahdollisuuksia ja työelämäosaamista.

Valtaosa toiminnoista on suunnattu työnhaussa oleville, mutta Urasammon palveluihin voivat osallistua kaikki uutta nostetta uralleen haluavat korkeakoulutetut. Mukana on niin työnhakijoita kuin työssä tai koulutuksessa oleviakin. Tavoitteena on, että hankkeessa pystyttäisiin auttamaan mahdollisimman monia hyvän, koulutusta vastaavan työpaikan löytämisessä.

Verkkosivuston CV-vinkkien, VertaisVerkon sekä webinaarituotannon avulla pyritään auttamaan koko Pohjois-Suomen korkeakoulutettuja työnhakijoita.

Kaikki palvelut ovat osallistujille maksuttomia.

Hankkeen nimi: Urasampo.

Hankekoodi: S21185.

Toteutusaika: 1.2.2018–31.12.2020.

Hankebudjetti: 740 000 €.

Hallinnoija: Pohjois-Pohjanmaan omatoimisen työllistymisen tuki.

Yhteistyössä: Iin kunta,Kajaanin kaupunki, Kemin kaupunki, Kempeleen kunta, Limingan kunta, Oulun kaupunki, Raahen kaupunki, Tornion kaupunki, Ylivieskan kunta, Oulun ammattikorkeakoulu, Oulun yliopisto, Lapin yliopisto, Centria-ammattikorkeakoulu, Kajaanin ammattikorkeakoulu, Lapin ammattikorkeakoulu, Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut, Tradenomiliitto, Raahen alueen insinöörit, Oulun insinöörit, Kainuun insinöörit, Insinööriliiton alueyhdistykset, Insinööriliitto, Keski-Pohjanmaan insinöörit, Lapin insinöörit, Länsi-Pohjan insinöörit, Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset, Suomen ekonomit, ERI-vakuutus, Tietoala, Akavan erityisalat, Opettajien ammattijärjestö, Tekniikan akateemiset.

Muualla verkossa:
Urasammon verkkosivut
Urasampo Facebookissa