Talous- ja velkaneuvonta

Raahen talous- ja velkaneuvonta antaa yksityishenkilöille ja pienyrittäjille henkilökohtaista neuvontaa talouden ja velkojen hoidosta sekä avustaa taloudenpidon suunnittelussa.

Velkaneuvonta ja velkajärjestelyt antavat maksukyvyttömille henkilöille mahdollisuuden selvitä veloista ja korjata taloudellinen tilanne. Ratkaisukeinoina ovat erilaiset maksujärjestelyt, sopimukseen perustuva velkojen järjestely tai tuomioistuimen vahvistama velkajärjestely.

Neuvonta on lakisääteinen, asiakkaille maksuton palvelu. Yrittäjien tulee ennen yhteydenottoa talous- ja velkaneuvontaan ottaa ensin yhteyttä Yritys Suomi Talousapu -palveluun, puh. 029 502 4884.

Ajankohtaista

  • Raahen talous- ja velkaneuvonta on suljettu 8.-9.10.2018. Kiireellisissä tapauksissa voit ottaa yhteyttä Oulun oikeusaputoimistoon, puh. 029 56 61420.

Toimi näin

Toimita asiakasohjeessa mainitut liitteet Raahen talous- ja velkaneuvontaan. Ohjeen ja liitteet löydät tältä sivulta, Liitetiedostot -otsikon alta. Kun olet toimittanut liitteet, lähetetään sinulle aika neuvontaan.

Etäpalvelu

Raahen talous- ja velkaneuvonnan kanssa voi asioida myös videon välityksellä kotikoneelta. Etäpalvelua varten tarvitsee tietokoneen tai mobiililaitteen, jossa on internet-yhteys, kamera, mikrofoni ja kaiuttimet tai kuulokkeet. Jos haluat etäpalvelua, soita ensin talous- ja velkaneuvonnan toimipisteeseen.  

Toimialue ja toimipisteet

Raahe, Hailuoto, Kempele, Liminka, Lumijoki, Muhos, Pyhäjoki, Siikajoki, Siikalatva, Tyrnävä, Utajärvi ja Vaala.

Raahen toimipiste

Käyntiosoite: Rantakatu 8 (ovi 2, 2. krs.), 92100 Raahe.
Avoinna: ma-pe 9–12 ja 13–15
Raahen toimipiste kartalla

Limingan toimipiste

Käyntiosoite: Iivarinpolku 6, 91900 Liminka.
Avoinna: Ajanvarauksella
Limingan toimipiste kartalla

Voit ottaa meihin yhteyttä myös sähköisellä Yhteydenotto-lomakkeella, kun valitset toimipisteemme vastaanottajaksi.

Kaksi henkilöä suunnittelutyössä tietokoneiden äärellä.
Kuva: Helloquence, Unsplash.

Neuvonta ja ajanvaraus

Ti-ke klo 9–11
To klo 14–15

Puh. 040 135 6810
Toimiston puh. 040 830 3040.
Faksi 08 439 3187
velkaneuvonta [at] raahe.fi