Vihannin Kaveritupa

Vihannin päivätoimintakeskus Kaveritupa tarjoaa kuntouttavaa toimintaa mielenterveys- ja päihdekuntoutujille. Olet lämpimästi tervetullut mukaan toimintaan!

Vihannin päivätoimintakeskus Kaveritupa on matalan kynnyksen kohtaamis- ja avunhakemispaikka. Kaveritupaan ovat kaikki tervetulleita juttelemaan tai osallistumaan toimintaan omien voimien ja mielenkiinnon mukaan. Kaveritupa tarjoaa vertaistukea ja tietoa sekä ennaltaehkäisee mielenterveys- ja päihdeongelmia. Toiminta on päihteetöntä.

Alpuan olohuone

Alpuan olohuoneessa ihmiset voivat tavata toisiaan, rupatella mukavia kahvikupin ääressä ja tutustua uusiin ihmisiin. Toiveiden mukaan paikalle kutsutaan myös vierailijoita. Toiminta on päihteetöntä.

Alpuan olohuone toimii kerran kuukaudessa. Kokoontumiset ovat joka kuukauden ensimmäisenä arkitorstaina klo 9.00-11.00. Kokoontumispaikkana on Alpuan vanha koulu, Luohuantie 35, 86460 Alpua.

Toiminnan ohjaajat

Vihannin päivätoimintakeskus Kaverituvan ja Alpuan olohuoneen ohjaajalla on mielenterveyshoitajan ja sosionomin (AMK) koulutus. Vihannin Kaverituvalla työskentelee myös opiskelijoita sekä kuntouttavassa työtoiminnassa olevia henkilöitä.

Ohjaaja
Mira Sainila
mira.sainila [at] raahe.fi
Puh. 040 3110 446
Kirkkotie 2
86400 Vihanti.

Voit ottaa meihin yhteyttä myös sähköisellä Yhteydenotto -lomakkeella, kun valitset toimipisteemme vastaanottajaksi.

Vihannin päivätoimintakeskus Kaverituvan logo.
Vihannin päivätoimintakeskus Kaveritupa. Kuva: Raahen kaupunki.
Kaverituvan käyntiosoite
Kirkkotie 13 as. 7,
86400 Vihanti.

Avoinna

Maanantai, keskiviikko ja perjantai klo 8.30-14.00.