Ikäihmiset

Raahe on raudanluja, taipumaton ja sitkeä kotisatama, jossa palvelut on lähellä ja ikäihmisistä huolehditaan. Yhteisöllisyys ja leppoisa ilmapiiri luovat hyvät puitteet vanhojen muistelulle, jota Raahessa aktiivisesti harrastetaan, sekä tulevaisuuteen katsomiselle, johon Raahessa luotetaan.

Raahessa viihtyvät niin lapsiperheet kuin senioritkin

Vanhempi henkilö lukee kirjaa.
Kuva: Pixabay.

Kirjastopalveluja kotiisi

Raahen kirjasto tarjoaa ilmaista palvelua asiakkaille, jotka eivät itse pääse asioimaan kirjastossa. Lisätietoa palvelusta löydät kirjaston Kirjastopalveluja kotiisi -sivulta.

Ryhmä voimistelee ulkona.
Kuva: Pixabay.

Ohjatut ryhmät

Raahen liikuntatoimi järjestää maksuttomia, ohjattuja liikuntaryhmiä ikäihmisille. Tervetuloa mukaan! Lisätietoa löydät liikuntatoimen Ohjatut ryhmät -sivulta.

Vanhus, pallo ja ohjaaja.
Kuva: Pixabay.

Saattajakortti

Saattajakortti on tarkoitettu liikuntaharrastuksen tukemiseen henkilöille, joille yksin liikkuminen liikuntapaikoissa ei ole mahdollista. Lisätietoa kortista löydät liikuntatoimen Saattajakortti -sivulta.

Mies nostaa painoja kuntosalilla.
Kuva: Pixaday.

Senioripassi

Senioripassi on tarkoitettu yli 63-vuotiaille raahelaisille. Passilla pääset edullisesti moniin eri liikuntapaikkoihin. Lisätietoa senioripassista löydät liikuntatoimen Senioripassi-sivulta.

Mies kirjoittaa paperille tekstiä.
Kuva: Kelly Sikkema, Unslash.

Vanhusasiainneuvosto

Raahen vanhusasiainneuvosto on aktiivinen ikääntyneen väestön vaikuttajaryhmä. Lisätietoa neuvoston toiminnasta Vanhusasiainneuvosto-sivulla.