Varaa tiloja

Raahen kaupungilta voit vuokrata tiloja erilaisia tapahtumia, kokouksia tai harrastusryhmiä varten. Kirjaston tilat varataan Varaamo-palvelusta. Kaupungin muut tilat ja venepaikat varataan Timmi-järjestelmän kautta.

Tilavaraus Timmissä

Suurin osa varattavista tiloista ja kaikki venepaikat on Timmi-järjestelmässä:

Jotta voit tehdä Timmiin tilavarauksen tai varaushakemuksen, sinun täytyy ensin rekisteröityä Timmin käyttäjäksi. Timmin käyttäjäksi voi rekisteröityä täysi-ikäinen henkilö joko yksityishenkilönä tai sopimansa organisaation yhteyshenkilönä. Jos sinulla on ongelmia rekisteröitymisen kanssa, voit ottaa yhteyttä Timmin pääkäyttäjiin, timmi [at] raahe.fi.

Ilman rekisteröitymistä voit selailla kaupungin tilavarauksia, kun valitset Timmin kirjautumissivulta kohdan "Selailen kirjautumatta". Osa tiloista varataan suoraan sähköisesti, joihinkin tehdään varaushakemuksia ja joillekin tiloille on erikseen määritellyt hakuajat. Lisätietoa varattavista tiloista löydät alasivuilta ja Timmi-järjestelmästä.

Timmi-tilavarauksen käyttöehdot

Timmin asiakkaana voi olla yksityishenkilö, yhdistys, yritys tai yhteisö. Asiakkaan antamat henkilötiedot tallennetaan Timmi-tilavarausohjelmiston asiakastietokantaan tilavarauksen yhteydessä. Timmin asiakastietokantaan kertyy myös asiakaskohtaista tietoa tilavarauksista.

Asiakas maksaa varaamistaan tiloista kulloinkin voimassa olevan hinnaston mukaisen käyttömaksun. Asiakas on velvollinen maksamaan varaamansa tilat, ellei hän peruuta varausta vähintään 3 vuorokautta ennen vuoron alkamista.

Raahen kaupungilla on oikeus ottaa asiakkaan varaama tila käyttöönsä muun tapahtuman takia. Tästä ilmoitetaan asiakkaalle niin aikaisin kuin mahdollista, vähintään vuorokautta ennen varattua ajankohtaa.

Timmi-palvelun käyttö on asiakkaalle maksutonta. Tilojen vuokrat laskutetaan pääsääntöisesti jälkikäteen ja lasku lähetetään varauksen yhteydessä annettuun osoitteeseen. Osa tiloista voidaan maksaa suoraan sähköisesti.

Lisätietoa Timmi-järjestelmästä

Tilavaraus Varaamossa

Raahen kirjaston tiloja varataan Varaamo-palvelussa. Voit käyttää maksutonta Varaamo-palvelua OUTI-kirjastokortin ja salanumeron kautta. Tutkijahuoneiden käytöstä ei peritä maksua, mutta kokous- ja ryhmätyötilat ovat maksullisia. 

Lisätietoja Varaamosta ja tukea palvelun käyttöön saat Raahen kirjastosta.

Varattavat tilat kartalla

Raahen kaupungin varattavissa olevat tilat on sijoitettu alla olevaan selkokarttaan. Voit vaihtaa karttapohjaa Karttatasot-painikkeen kautta. Karttataso-kuvakkeesta voi myös valita tiloja ryhmittäin. Voit tarkastella karttaan sijoitettuja tiloja karttaa suurentamalla. Voit myös hakea tiloja osoitteella paikkahaun kautta. Yksittäisen tilan osoitteen saat esille valitsemalla siitä kertovan sijaintikuvakkeen (esimerkiksi keltainen pallo kartalla). Sijaintikuvakkeessa oleva linkkialue on pieni ja sijaitsee kuvakkeen alaosassa.

Suurenna tilavarauksia käsittelevä kartta.