Ilmoitus luottamushenkilörekisteriin

Raahen kaupungin luottamushenkilöt voivat ilmoittaa tarvittavat tiedot luottamushenkilörekisteriin sähköisesti verkkolomakkeella.  

Raahen kaupungin luottamushenkilönä voit ilmoittaa verkkolomakkeella kirjaamoon yhteystiedot, tilitiedot sekä luottamustoimeen liittyvät suostumukset ja valtuutukset. Lisäksi verkkolomakkeen kautta voi lähettää liitteenä verokortin ja valokuvan. Verkkolomakkeen kautta ei kuitenkaan ilmoiteta sidonnaisuuksia, ks. sidonnaisuusrekisteri.

Verkkolomakkeen täyttäminen edellyttää, että tunnistaudut vahvasti verkkolomakkeelle. Tunnistautuminen onnistuu varmennekortin, mobiilivarmenteen tai pankkitunnusten avulla. Linkki verkkolomakkeeseen:

Verkkoasiointiin on liitetty Suomi.fi-viestipalvelu, minkä kautta sinulta voidaan tarvittaessa kysyä lisätietoja ilmoitukseen. Jos sinulla ei ole viestipalvelua käytössä, tämä ei estä verkkolomakkeen täyttämistä.

Jos et voi täyttää verkkolomaketta yhdellä kertaa, voit tallentaa lomakkeen keskeneräisenä. Voit jatkaa verkkolomakkeen täyttöä myöhemmin tunnistautumalla Raahen kaupungin sähköiseen asiointijärjestelmään.

Ilmoituksen voi tehdä myös paperilomakkeella

Jos et halua tehdä sähköistä ilmoitusta, voit tehdä ilmoituksen postitse paperilomakkeella. Tulostettava ilmoituslomake löytyy tämän sivun liitetiedostoista. Lomake lähetetään allekirjoitettuna osoitteeseen Raahen kaupungin kirjaamo, Rantakatu 50, 92100 Raahe.

Tiedot osaksi luottamushenkilörekisteriä

Luottamushenkilöiden antamat tiedot lisätään osaksi Raahen kaupungin luottamushenkilörekisteriä. Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä rekisterissä, ks. luottamushenkilö- ja toimielinrekisterin tietosuojaseloste (pdf).