Nuorisotilat

Raahessa on vuokrattavana viisi nuorisotilaa, Kaupunginlahden liikennepuisto ja Lännenrannan leirikeskus.

Voit tehdä varaushakemuksen nuorisotiloille, Kaupunginlahden liikennepuistoon ja Lännenrannan leirikeskukseen rekisteröityneenä käyttäjänä Timmi-tilanvarausjärjestelmässä. Tilojen vuokrat laskutetaan jälkikäteen ja lasku lähetetään vuokrauksen yhteydessä annettuun osoitteeseen.

Tilojen toimintavuorojen haku

Nuorisotilojen toimintavuorojen haku toimintakaudeksi 2023 – 2024 (syys-kevät) ovat haettavana 31.5.2023 mennessä.

Nuorisopalvelut julistavat käyttövuorot haettavaksi 1.9.- 31.5. väliselle ajalle. Vuoroja myönnetään ensisijaisesti lasten ja nuorten harrastustoimintaan, mutta vuoroja voidaan myöntää myös aikuisille suunnattuun toimintaan. Nuorisopalveluiden oma toiminta on etusijalla. Myönnetty vuoro voidaan peruuttaa tai muuttaa, jos tilaa tarvitaan nuorisopalveluiden tai kaupungin omaan toimintaan.   

Käyttövuoroja haettavissa: 

Vuorojen hakeminen 

Nuoriso- ja liikuntapalveluiden vuoroja haetaan Timmi-tilavarausjärjestelmän kautta. Vuorojen hakeminen vaatii rekisteröitymisen ja yhdistyksen nimissä varaaminen edellyttää käyttöoikeuksien laajentamista. Ohjeita timmin käyttöön löydät osoitteesta www.raahe.fi/verkkoasiointi/varaa-tiloja   

Vuokrattavat tilat

Antinkankaan nuorisotila

Osoite: Isoholmintie 6, 92130 Raahe. 
Tiedustelut: Marjo Rautio, puh. 044 439 3346, marjo.rautio [at] raahe.fi
Nuorisotoimiston puh. 040 486 7231
Antinkankaan nuorisotilan varaustilanne.

Vuokrattavat tilat: kerhohuone ja peileillä varustettu tanssisali. Tee tilavaraus hyvissä ajoin vähintään 14vrk ennen varausta. 

Kaupunginlahden liikennepuisto

Osoite: Ulkofantintie 20, 92100 Raahe. 
Avaimen luovutus: Raahen kaupungin nuorisotoimisto, puh. 044 439 3377. Muista sopia avaimen haku nuorisotoimistosta ennen varauspäivää. 
Tiedustelut: Jessica Impola, jessica.impola [at] raahe.fi, puh. 044 439 3377. 
Nuorisotoimiston puh. 040 486 7231
Kaupunginlahden liikennepuiston varaustilanne
Tee tilavaraus hyvissä ajoin vähintään 3vrk ennen varausta. 

Raahen viihtyisässä liikennepuistossa on 20 erikokoista polkuautoa, leikkialue, ulkopelejä ja pienimuotoista kioskitoimintaa. Polkuautoilla voivat ajaa alle 12-vuotiaat.

Liikennepuistoa vuokrataan yksityisille, yhdistyksille ja yhteisöille 1.5.-30.9. Puistoa varataan yleisten aukioloaikojen ulkopuolelle. Raahelaiset yhdistykset, koulut ja kaupungin päiväkodit saavat käyttää liikennepuistoa ryhmävaraustilaisuuksiin veloituksetta. Yksityisiltä vuokraajilta peritään käytöstä 50 euroa, käyttöaika 4 h/varaus.

Lännenrannan leirikeskus

Osoite: Bompantie 13, 92220 Piehinki. 
Tiedustelut: Outi Grekula, puh. 040 135 6924, outi.grekula [at] raahe.fi
Lännenrannan leirikeskuksen varaustilanne
Tee tilavaraus hyvissä ajoin vähintään 3vrk ennen varausta. 

Lännenrannan leirikeskus sijaitsee noin 15 kilometriä valtatietä 8 Raahesta etelään. Leirikeskuksen alue ympäröivine metsineen soveltuu erinomaisesti erilaisten ulkotapahtumien ja perinteisten kesäleirien järjestämiseen. Leirikeskus on tarkoitettu ensisijaisesti raahelaisille, nuorisotoimintaa harjoittaville yhdistyksille. Mikäli vuoroja jää, aluetta vuokrataan myös muille.

Leirikeskus koostuu huoltorakennuksesta (Bomba), sauna-takkahuoneesta sekä majoitusrakennuksesta, jossa on neljä huonetta ja nukkumapaikat yhteensä 16 henkilölle.

Alue on kesäisin ensisijaisesti leiritoiminnan käytössä. Vapaaksi jäävinä aikoina tiloja vuokrataan myös yksityistilaisuuksiin. Huoltorakennuksella on mahdollista järjestää tilaisuuksia 80–120 hengelle ja sauna-takkahuoneella n. 15–20 hengelle.  Alueen ja rakennusten varaustilanteen näet Timmi-tilavarausjärjestelmästä. Huoltorakennus ei ole käytössä joulu–helmikuussa.

Vuokrattavat tilat:

  • Huoltorakennus Bomba on käytössä 1.3.-30.11. välisenä aikana. Bomban parvelle voi majoittua ainakin 20 henkilöä. Sänkyjä on viisi kappaletta sekä kaksi puurunkoista sohvaa.. Patjat, tyynyt ja peitteet ovat viidelletoista henkilölle. Majoitusrakennus ja sauna-takahuone sisältyy huoltorakennuksen vuokraan.
  • Majoitusrakennus on käytössä läpi vuoden. Rakennuksessa on neljä huonetta ja yhteen huoneeseen voi majoittua neljä henkilöä. Huoneissa on kerrossängyt, tyynyt ja peitteet.
  • Sauna-takkahuone on käytössä läpi vuoden. Majoitusrakennus sisältyyt sauna-takkahuoneen vuokraan

Ollinsaaren nuorisotila

Osoite: Ollinsaarenkuja 1, 92120 Raahe. 
Tiedustelut: Ida Tiittanen, puh. 040 830 3124, 
ida.tiittanen [at] raahe.fi
Nuorisotoimiston puh. 040 486 7231
Ollinsaaren monitoimitilan varaustilanne.
Tee tilavaraus hyvissä ajoin vähintään 3vrk ennen varausta. 

Pattijoen nuorisotila Hengari

Osoite: Pattijoentie 2, 92140 Pattijoki. 
Tiedustelut: Mari Ryönänkoski, puh. 040 135 6984
mari.ryonankoski [at] raahe.fi (mari[dot]ryonankoski[at]raahe[dot]fi)
Nuorisotoimiston puh. 040 486 7231
Pattijoen nuorisotila Hengarin varaustilanne.
Tee tilavaraus hyvissä ajoin vähintään 3vrk ennen varausta. 

Nuorisotila Hengarin julkisivu.
Kuva: Nuorisotoimi