Kaavoitus

Kaavoitus ohjaa ympäristön eri toimintojen sijoittumista kaupungin alueella. Raahen kaupungin vireillä olevia kaavoja ja kaavoituksen muita projekteja koskevat ajankohtaiset ilmoitukset ja kuulutukset julkaistaan virallisen ilmoitustaulun lisäksi tällä sivulla. 

Valtakunnallinen poikkeusolo koronavirustilanteen vuoksi

Valtioneuvoston 16.3.2020 toteaman valtakunnallisen poikkeusolon johdosta Teknisen keskuksen ovet ovat suljettuina 18.3. – 31.8.2020.

Kaavoituksen asiakaspalvelu toimii tuona ajankohtana ainoastaan sähköisesti. Pyydämme lähettämään tiedustelut ja muut yhteydenotot osoitteeseen kaavoitus [at] raahe.fi, ellei käsillä olevaa asiaa ole jo aiemmin avattu tietyn työntekijän kanssa. Työntekijät tavoittaa virka-aikana myös puhelimitse (Raahen kaupungin henkilöstöhaku).

Kaavoitusyksikkö on suljettuna kesälomien vuoksi heinäkuun ajan.

Lisätietoja asiasta löytyy esimerkiksi Raahen kaupungin tiedotteista ja Teknisen keskuksen tiedotteesta.

Ajankohtaista kaavoituksessa

  • Vanhan kaupungin asemakaavoitukseen liittyvä
    asukaskysely on avoinna aikavälillä 1.6. - 31.7.2020.

Kaavoituksen ajankohtaiset työt ovat pääasiassa kulloinkin nähtävillä olevia kaavoja. Kaikkien töiden julkaistuihin asiakirjoihin voi tutustua projektikohtaisilla alasivuilla.

Julkisen nähtävilläolon aikana on mahdollista osallistua suunnitteluun antamalla palautetta. Osallistumismahdollisuudet on kuvattu ja palautteen anto on ohjeistettu kunkin työn yhteydessä. Kirjallinen palaute jätetään kaavoituksen postiosoitteeseen. Sähköistä yhteydenottoa varten voi käyttä kaupungin etusivun Verkkoasioinnissa olevaa Yhteydenotto-lomaketta. Lisäksi on yhteydenottoja varten kunkin työn sivulla annettu työhön liittyvien yhteyshenkilöiden tiedot.

Nähtävillä olevat työt löytyvät kuvalinkkeinä sivun alaosasta.

Nähtävillä olevat kaavat

 

 

Näkymä Rantakadulle yläviistosta tornitalosta katsottuna 5.8.2011.
Näkymä Rantakadulle tornitalosta katsottuna. Kuva: Raahen kaupungin arkisto, Kaavoitus 5.8.2011.
Kaavoitus
Sovionkatu 12 - 14
92100 Raahe
kaavoitus [at] raahe.fi.