Matkailijat

Ouvosti houkutteleva Raahe. Raahessa oikeastaan mikään ei ole sitä, mitä odottaisi, sillä nurkan takana odottaa aina uusi yllätys. Raahelaiseen sielunmaisemaan ei kuulu pitää meteliä itsestään eikä omista aarteistaan, sen vuoksi Raahe aina yllättääkin tänne tulijan. Nurkan takaa voi paljastua upea Wanhan Raahen asuinalue tai terästehtaan portti. Toiseen suuntaan kääntyessä tulijan voi yllättää sumun kietoma meri tai pieni, laadukas putiikki.

Iloinen mies suppailemassa laudan päällä merellä, pieni koira jalkojen välissä.
Raahe on outo ja aikamoinen pakkaus. Raahe on hulluus ja Raahe on rakkaus. Kuva: Tiina Lämsä.

Visit Raahe – apua suunnitteluun, vinkit kohteessa ja parhaat muistot

Oletpa Raahessa tai vasta suunnittelet tuloa tänne ja Raahen seudulle, Visit Raahe auttaa Sinua matkallasi. Inspiraatiota vierailullesi löydät myös sosiaalisesta mediastamme: Visit Raahe Facebookissa ja Instagramissa. Jaa parhaat hetkesi sosiaalisessa mediassasi @visitraahe ja #visitraahe. Digitaalinen ääniopas Glopas opastaa Raahen matkailijaa suomeksi ja englanniksi. Voit opassovelluksen maksuttomasti sovelluskaupasta. Opastettuja Raahe-kierroksia tarjoavat myös Raahen matkailuoppaat.

Otathan rohkeasti yhteyttä – palvelemme sinua vuoden ympäri!

www.visitraahe.fi
matkailu [at] raahe.fi (matkailu[at]raahe[dot]fi)
puh. +358 (0)44 439 3240

Raahe – Vireä tapahtumakaupunki läpi vuoden

Viehättävä Raahe hemmottelee asukkaitaan ja vieraitaan useilla suosituilla tapahtumilla ympäri vuoden. Tapahtumia järjestävät niin kaupunki kuin yksityiset toimijat ja yhdistykset. Erityisiä tapahtumasesonkeja Raahessa ovat kesäkausi ja joulunalusaika, mutta vakiintuneita tapahtumia järjestetään kaikkina vuodenaikoina. Poimi tarjonnasta omasi ja tule mukaan!

Tutustu Raahen tapahtumatarjontaan Visit Raahen kotisivuilla, Facebookissa sekä Kalevan tapahtumakalenterissa.