Laskutus

Raahen kaupunki vastaanottaa ainoastaan verkkolaskuja tai maksuttoman toimittajaportaalin kautta tehtyjä laskuja. Laskussa tulee näkyä, että lasku on osoitettu Raahen kaupungille.

Ostolaskut

Raahen kaupungin (y-tunnus: 1791817-6) uusi laskutusosoite

Raahen kaupunki (pakollinen)
Yksikön nimi (valinnainen)
003717918176 (pakollinen)
PL 5016 (pakollinen)
02066 DOCUSCAN (pakollinen)

Verkkolaskujen välitystiedot

Verkkolaskuoperaattori: CGI Suomi Oy
Välittäjän tunnus: 003703575029
Laskun vastaanottajan verkkolaskuosoite (OVT-tunnus): 003717918176
Huom! Laskun vastaanottavan yksikön nimi tulee olla myös verkkolaskun tiedoissa joko viitetietona tai laskutus-/toimitusosoitteessa.

Laskun viitetiedot

Laskuilla tulee olla aina tilaajan tilauksen yhteydessä antamat viitetiedot, jonka perusteella lasku voidaan ohjata oikealle tarkastajalle. Mikäli laskuissa ei ole tarvittavia tietoja, lasku voidaan palauttaa. Oikeat laskutustiedot mahdollistavat laskun oikea-aikaisen maksun. Viitteenä voi olla:

  • kustannuspaikka- tai projektitieto
  • laskun tarkastajan nimi (ensisijaisesti Viitteenne-kentässä)
  • toimipaikkatieto tai toimitusosoite
  • sopimusnumero, jos lasku perustuu tehtyyn sopimukseen

Verkkolaskujen lähetys toimittajaportaalin kautta

Mikäli yrityksellänne ei ole mahdollisuutta lähettää verkkolaskuja, organisaatiolle voi lähettää verkkolaskuja veloituksetta toimittajaportaalin kautta.

Muu posti

Muu posti kuten sopimukset ja salassa pidettävää tietoa sisältävät laskut tulee lähettää paperisena seuraavaan osoitteeseen:
Raahen kaupunki
PL 62
92101 RAAHE

Lisätietoja

Ostolaskut hoidetaan talous- ja henkilöstöhallinnon palvelukeskus Monetra Oulu Oy:ssä. Lisätiedot ja yhteydenotot sähköpostilla osoitteesta: raahe.ostoreskontra [at] monetra.fi (raahe[dot]ostoreskontra[at]monetra[dot]fi).

Käännetty verovelvollisuus

Raahen kaupunki soveltaa rakentamispalveluissa käännettyä arvonlisäveroa.

Raahen kaupunki on AVL 8c § 1 momentin mukaisesti rakentamispalveluja muutoin kuin satunnaisesti myyvä elinkeinonharjoittaja, jolle tapahtuvaan arvonlisäverolain 31 §:n 3 momentin 1 kohdassa tarkoitettujen rakentamispalvelujen myyntiin sovelletaan käännettyä verovelvollisuutta.

Raahen kaupungille osoitettuihin em. rakentamispalveluja koskeviin laskuihin ei siis saa sisältyä arvonlisäveroa, laskuissa tulee olla viittaus AVL:n 8c §:ään sekä lisäksi niissä tulee näkyä Raahen kaupungin Y-tunnus 1791817-6.

Myyntilaskut

Raahen kaupungilla on valmius lähettää kuluttajan e-laskuja ja verkkolaskuja. E-laskun voi ottaa käyttöön omassa verkkopankissa. Mikäli pankkiohjelma ei hyväksy RF-viitettä, viitteen alusta voi poistaa kirjaimet RF sekä viitteen kaksi (2) ensimmäistä numeroa.

Lisätiedot ja yhteydenotot: raahe.ostoreskontra [at] monetra.fi (raahe.ostoreskontra @monetra.fi)