Nuorten kesätyöt

Tarjoamme vuosittain kesätöitä raahelaisille nuorille.

Kesätyörekry 2024

Haku nuorten kesätöihin ja kesätyöseteleihin alkaa 18.12.2023

Hakuaika on 18.12.2023 klo 8 – 18.2.2024 klo 23.59. Haku tapahtuu Kuntarekry.fi -järjestelmässä. 

Kaikki vuosina 2006–2008 syntyneet raahelaiset nuoret voivat hakea kaupungin monipuolisiin kesätyöpaikkoihin. Kesätöiden kesto on kaksi viikkoa, työaika on 30 tuntia viikossa.

Työtehtäviä on kaupungin eri yksiköissä. Kesätyöntekijöitä työllistävät mm. päiväkodit, nuorisotoimi, liikennepuisto, museo sekä ateria- ja puhtauspalvelu. Kesätyönä voi olla myös esimerkiksi puistoalueiden ja kiinteistöjen hoito.

Samassa haussa ovat myös mukana kesätyösetelit yrityksiin. Jos yrityksellä on voimassaoleva Y-tunnus, yritys on oikeutettu kesätyösetelitukeen. Jos nuori hakee kesätyösetelitukea, hänen täytyy itse hakea yritykseen, johon haluaisi kesätöihin. Kesätyösetelin kautta työllistyneiden kesätyön kesto on kolme viikkoa ja tuntimäärä yhteensä 90 tuntia.

Nuori voi hakea kaupungilta joko kesätyöpaikkaa tai kesätyöseteliä, ei molempia. Etusijalla kesätöihin ja kesätyöseteleihin ovat hakijat, jotka eivät ole aiemmin työllistyneet kaupungin kesätyörekryn kautta.

Kesätyöpaikka- ja kesätyösetelihakemukset käsitellään Raahen kaupungin työllisyydenhoidossa maaliskuun puoliväliin mennesä. Kesätyöpaikan tai -setelin saaneille ilmoitetaan valinnasta sähköpostitse. 

Lisätiedot

Toimistotyöntekijä Kari Haapakangas, 
puh. 040 130 3890, kari.haapakangas [at] raahe.fi.