Hanketoiminta ja kehittäminen

Hanketoiminta ja kehittäminen -yksikkö toteuttaa erilaisia kehittämishankkeita Raahen kaupungissa. Lisäksi se järjestää erilaisia tapahtumia sekä työttömien työpajatoimintaa.

Hanketoiminta ja kehittäminen -yksikkö toteuttaa Raahen kaupungin kaupunkistrategian 2017-2021 (pdf) mukaisia hankkeita ja kehittämistehtäviä elinvoima-, työvoima- ja vetovoimapalveluin. Tavoitteena on, että Raahe kehittyy elinvoimaiseksi ja vahvuuksiinsa nojaavaksi kaupungiksi.

Hanketoiminta ja kehittäminen varmistaa osaltaan, että kaupunki on aktiivinen toimija ja mahdollistaja luoden siten toiminnallaan edellytyksiä, mahdollisuuksia ja monipuolisia työkaluja kaupungille ja kaupunkilaisille. Toiminnassamme korostuu yllättävyys, rohkea uudistuvuus ja kokeilutoiminta. Työyhteisömme on ilmapiiriltään ainutlaatuisen luova ja lähestyttävä.

Tapahtumatuotanto

Yksi Raahen vetovoimaisuuteen ja viihtyvyyteen liittyvistä tehtävistämme on tapahtumatuotanto. Koko yksikön väki on mukana tapahtumien suunnittelussa ja toteutuksessa. Tuottamiamme tapahtumia ovat mm. Pooki Flakkaa – Raahen Meripäivät, Raahen Pimiät, Raahen Joulunavaus ja Seminaarin Joulu.

Työpajat

Hanketoiminta ja kehittäminen -yksikössä on useita työpajoja, joissa työharjoittelijat saavat mahdollisuuden kehittää taitojaan, tuottaa työnäytteitä ja hankkia työelämän kontakteja.

Ota yhteyttä

Hanketoiminta ja kehittäminen käy tiivistä vuoropuhelua kaupunkilaisten kanssa – tehhään kaikki yhesä.

Jos sinulla on ideoita kaupungin kehittämiseksi, ota yhteyttä, tehdään yhdessä Raahesta entistä parempi. Kaupunkilaiset kehittävät kaupunkia!

Voit ottaa meihin yhteyttä myös sähköisellä Yhteydenotto-lomakkeella, kun valitset toimipisteemme vastaanottajaksi.

Meidät löydät Raahen Seminaarin alueelta (Rantakatu 5, 7 ja 9). Tervetuloa tustumaan toimintaamme - meillä on aina avoimet ovet!

Tule mukaan tekemään kanssamme asukkaiden oudosti houkutteleva Raahe!

Kaavio 1: Hanketoiminnan ja kehittämisen toiminta
Kaksikerroksinen, vanha rakennus, minkä väri ja materiaali vaihtuu kerroksen mukaan.
Rantakatu 7 A, entisen opettajaseminaarin harjoituskoulu. Kuva: Tuomas Mämmelä.

Johtaja
Hannele Meskus
hannele.meskus [at] raahe.fi
Puh. 044 439 3300

Käyntiosoite
Hanketoiminta ja kehittäminen
Rantakatu 7A
92100 Raahe
hanketoiminta [at] raahe.fi

Hanketoiminta ja kehittäminen kartalla