Ei läpälläkään, loppu kiusaamiselle - etävanhempainilta 9.11.2022

Raahen opetustoimi, nuorisopalvelut ja Ankkuri-tiimi järjestävät ”Ei läpälläkään, loppu kiusaamiselle” – etävanhempainillan keskiviikkona 9.11 klo 17. Aiheena kiusaamiseen puuttuminen.

Raahen kouluissa lukuvuosi 2022-2023 on kiusaamisen vastainen teemavuosi, jota toteutetaan yhteistyössä Nuorisopalveluiden ja Ankkuri-tiimin kanssa. “Ei läpälläkään - loppu kiusaamiselle” kertoo jo oleellisimman kiusaamisen vastaisen kampanjan sisällöstä. 

Kampanjan aikana kouluilla lisätään tietoisuutta siitä, miten kiusaaminen vaikuttaa yksittäisiin oppilaisiin, luokkaan ja koko kouluyhteisöön, koulun työntekijöihin ja oppilaiden huoltajiin. Tarkoituksena on herättää kaikki huomaamaan, että koulun tulee olla kaikille henkisesti ja fyysisesti turvallinen, hyvinvoiva yhteisö, jossa jokaisella on työrauha. Yhteisöllisyys ja koko yhteisön hyvinvointi on sen jokaisen jäsenen yhteinen tavoitetila, jonka eteen kaikkien tulisi tehdä töitä. Haluamme tarjota lapsille eväitä, joilla he voivat itsekin madaltaa riskiä tulla kiusatuksi tai kiusaajaksi. Samalla aktivoidaan koteja ja vapaa-ajan toimijoita osallistumaan kiusaamisen vastaiseen työhön koulujen tukena.

Kiusaamisen lopettaminen vaatii yhteisiä toimia sekä yhteistä keskustelua! Tämän vuoksi järjestämmekin etävanhempainillan:

Osallistuminen

Osallistu iltaan etäyhteyden välityksellä Google meetissä osoitteessa: https://meet.google.com/oua-sqxm-bsx

Voit jättää ennakkokysymyksiä osoitteessa: https://forms.gle/DqdaaEkRsLtzHVP87

Lämpimästi tervetuloa mukaan keskustelemaan tärkeästä teemasta yhdessä!

 

Lisätietoja:

Hallinto- ja koulutussuunnittelija Elina Kattilakoski, puh. 044 439 3301, elina.kattilakoski [at] raahe.fi (elina[dot]kattilakoski[at]raahe[dot]fi)

Kuva sivuston mainoksesta
Kuva sivuston mainoksesta.

Jaa sosiaalisessa mediassa