Hanna-Leena Mattila siirtyy Raahen kaupunginvaltuuston puheenjohtajan tehtävästä kaupunginvaltuutetuksi

Hanna-Leena Mattila keskittää voimavarojaan eduskuntatyössä kasvaneiden vastuiden johdosta Raahen ja maakunnan asioiden hoitamiseen eduskunnassa ja siirtyy Raahen kaupunginvaltuuston puheenjohtajan tehtävästä kaupunginvaltuutetuksi.

”Jatkan kaupunginvaltuutettuna, joten minulla säilyy jatkossakin tiivis yhteys Raahen kaupungin asioihin. Valtuuston istunnot järjestetään maanantaisin, mikä on myös kansanedustajan työhön kuuluva ns. maakuntapäivä. Maanantaisin työtä tehdään omassa vaalipiirissä, tavataan kansalaisia, hoidetaan sidosryhmätapaamisia ja kunnallisia luottamustehtäviä. Kotikaupungin valtuustotyöhön osallistuminen ilman puheenjohtajan vastuita ja tehtäviä vahvistaa työpanosta sekä kansanedustajana että kaupunginvaltuutettuna. Yhteisten asioiden hoitamisen lisäksi elämässä on tärkeää olla aikaa myös perheelle, mikä on yksi vaikuttava tekijä päätöksessäni.”

Mattilan eronpyyntö käsitellään kaupunginhallituksessa 3.2.2020 ja varsinainen puheenjohtajavaihdos päätetään ja toteutetaan helmikuun valtuustossa. Henkilövalinta Raahen kaupunginvaltuuston uudeksi puheenjohtajaksi selviää keskustan kunnallisjärjestön yleisessä kokouksessa.

Kansanedustaja, eduskuntaryhmän varapuheenjohtaja Hanna-Leena Mattila

Kansanedustaja Hanna-Leena Mattila.
Kuva: Hanna-Leena Mattila.

Jaa sosiaalisessa mediassa