Huippusopraano Soile Isokoski Raahen Musiikkiviikoille

Raahesali juhlii vuoden 2019 mittaan 20-vuotista taivaltaan. Raahe 370 -teemaiset, nostalgiset Raahen Musiikkiviikot alkavat tammikuun lopulla maailmankuululla vieraalla, kun sopraano Soile Isokoski konsertoi säestäjänään pianisti Outi Nissi. Illan ohjelmistossa tullaan kuulemaan pohjoismaista musiikkia: Kuulaa, Rangströmiä ja Sibeliusta.

Soile Isokoski valmistui Sibelius-Akatemiasta kanttoriksi ja laulunopettajaksi vuonna 1985. Laulun ensikonsertin hän piti Helsingissä vuonna 1986. Lukuisten menestyksekkäiden laulukilpailujen jälkeen kotimaassa ja ulkomailla Isokoski on esiintynyt tunnetuissa oopperataloissa, konserttisaleissa ja musiikkijuhlilla ympäri maailmaa. Nykyään Soile Isokoski toimii laulumusiikin lehtorina Oulun Ammattikorkeakoulussa ja lisäksi hän on toiminut Sibelius-Akatemian vierailevana professorina vuodesta 2015.

Isokosken säestäjä Outi Nissi on kotonaan niin kamarimusiikin ja säestystehtävien kuin lied-musiikinkin parissa. Hän toimii pianomusiikin lehtorina Oulun Ammattikorkeakoulussa ja keskittyy työssään erityisesti laulu- ja orkesterisoitinopiskelijoiden ohjaamiseen. Outi Nissi esiintyy säännöllisesti monipuolisissa kokoonpanoissa konserteissa ja festivaaleilla eri puolilla Suomea.

Seuraa täydentyvää Raahen Musiikkiviikkojen ohjelmistoa Tapahtumatalo Raahen nettisivuilla. 

Tiedot konsertista
La 26.1.2019 Soile Isokoski, laulu ja Outi Nissi, piano
klo 17 Raahesali
Liput 30 € / 25 €
Kesto 1 h 30 min (väliaika)

Kuvassa sopraano Soile Isokoski ja pianisti Outi Nissi.
Raahen kulttuuripalvelut.