Karjaluodon leikkipuiston remontti on valmis

Karjaluodon leikkipuisto osoitteessa Märsylänpolku 14 on saatu perusparannettua uuteen kuosiin. Pattijoella Märsyläntien jatkeena on Märsylänpolun nimellä kulkeva pyörätie, joka rajautuu Siikajoentiehen. Tästä osoitteesta löytyy uusittu leikkipuisto, jonka Raahen kaupungin ympäristönhoidon henkilökunta esittelee nyt remontin jälkeen ylpeänä.

Tämän vuoden leikkipuistoremonteissa on pyritty löytämään toiminnallisuutta eri ikäisille lapsille ja nuorille mahdollisimman monipuolisesti.  Keskusleikkivälineitä on kaksi  - pienemmille ja isommille omat, sopivan haasteelliset, toiminnalliset ja kehittävät välineet. Ihan uutta on maahan upotettu trampoliini, jossa vanhemmatkin voivat käydä kuntoilemassa.

Uudentyyppinen on myös karuselli, jossa voi istua suistumatta isommissakaan vauhdeissa ulos. Uutta on myös keinu, jossa aikuinen voi kiikuttaa taaperoikäistä yhteisessä istuinkombinaatiossa. Hyökyaallokko-niminen tasapainoiluväline haastaa liikkumaan jousien ja ketjujen varassa olevien tasapainoilutasojen päällä. Lepotaukoa tarjoaa penkki- ja pöytäryhmä, jonka äärellä voi vaikka nauttia eväät. Kivituhkapolut pöytäryhmän luo helpottavat lastenvaunujen kanssa liikkuvia vanhempia.

Toivotamme lämpimästi mukavia leikkihetkiä uusitussa leikkipuistossa! Vielä on poistettavana muutamia maakasoja, mutta ne eivät puiston käyttöä haittaa kuin maisemallisesti. Kannattaa käydä vaikka kauempaakin katsomassa ja testaamassa uusia leikkivälineitä.

Seuraavaksi työt siirtyvät Ollinsaaren leikkipuistoon, joka suljetaan käytöltä remontin ajaksi. Tarjolla on taas selkeää parannusta alueen lasten ja nuorten iloksi muutaman viikon työrupeaman jälkeen.

Kuvassa uudet leikkivälineet
Kuva: Tita Haapajoki

Jaa sosiaalisessa mediassa