Luokkaan-4 kuuluvien yksityisteiden avustukset vuonna 2018

Raahen kaupunki julistaa haettavaksi 4-luokan yksityisteiden hoitoavustukset vuodelle 2018 teknisen lautakunnan 19.6.2013 päätöksen mukaisesti. Avustuksia voidaan hakea luokkaan-4 kuuluville vakituisessa asumiskäytössä oleville pihateille ja muille yksityisteille, jotka eivät kuulu luokkiin 1-3.

Luokkaan-4 kuuluvat ne tiet, joiden varrella on vähintään yksi ympärivuotisessa käytössä oleva vakituinen asunto. Tien pituuden on oltava vähintään 200 m pihapiirin reunaan, eikä tie ole saanut kaupungilta muuta kunnossapitoavustusta kuluvana vuonna.

Avustuksen määrä on suorassa suhteessa tien pituuteen ja avustettavaksi hyväksyttävä matka on lyhin reitti yleiseltä tai muulta yksityistieltä asunnon pihapiirin reunaan.

Avustukset maksetaan hakemusten perusteella. Hakemuslomakkeita saa Raahen kaupungin teknisestä keskuksesta, osoitteesta Ruskatie 1 Pattijoki tai tulostamalla www.raahe.fi sivulta.

Hakemukset palautetaan täytettynä 30.11.2018 klo 15.00 mennessä tekniseen keskukseen tai sähköpostilla osoitteeseen jussi.kauppinen [at] raahe.fi.

Lisätiedot

Lisätietoja asiasta antaa arkipäivisin Jussi Kauppinen, puh. 044 439 3520, jussi.kauppinen [at] raahe.fi.

Tekninen keskus