Omat hoodit haastaa sut!

Nyt sulla on tilaisuus kertoa, miltä elämä maistuu etäkoulussa, -töissä tai miten paluusi kouluun tai töihin on sujunut. Me haluamme kuulla, mitä sinulle kuuluu.

Kerro siis yksi tai useampi hyvä asia tästä erikoislaatuisesta tilanteesta. Kerro myös, mitä aiot tehdä kotipaikkakunnallasi Raahessa heti, kun esimerkiksi liikuntapaikat, kirjastot, nuorisotalot ja muut kivat paikat avautuvat! Oo luova.

Jos olet 10–22–vuotias raahelainen, lähetä meille teksti, kuva tai video ajatuksistasi 31.5. mennessä. Raahe valitsee ensin oman voittajansa joka ja osallistuu kilpailuun, jonka palkintona on Segway Ninebot ES2 –sähköpotkulauta ja pääsy avustajaksi Justimuksen DUO2-tv-sarjan kuvauksiin elo-syyskuussa 2020. Voittajalle ilmoitetaan 6.6.2020 voitosta henkilökohtaisesti. Osallistujien teoksia julkaistaan Omat Hoodit -kampanjan some-kanavissa pitkin kevättä. Voit osallistua yhdellä tai useammalla teoksella. Voit osallistua yksin tai yhdessä toisten kanssa. Mikäli osallistut ystäväsi kanssa yhteisellä teoksella, muistakaa, että teoksen tulisi syntyä siten, että olette toisiinne etäyhteydessä. Lisätietoja kisasta ja teoksen lähetysohjeet omathoodit.fi-sivustolla.

Omat Hoodit -kampanjassa mukana olevat kaupungit: Alavus, Huittinen, Iisalmi, Ikaalinen, Imatra, Kalajoki, Kauhajoki, Kauhava, Keuruu, Kristiinankaupunki, Kurikka, Laitila, Loimaa, Parkano, Raahe, Rauma, Riihimäki, Salo, Sastamala, Savonlinna, Uusikaupunki, Valkeakoski, Varkaus ja Ylivieska.

Katso kilpailuhaastevideot Raahen kaupungin Instagram-tililtä.

Omat Hoodit -teksti kollaasimaisella taustalla.
Kuva: omathoodit.fi

Jaa sosiaalisessa mediassa