Perheiden.fi -sivuston kehittämistilaisuus 6.2.2019

Vielä ehdit ilmoittautua!

Raahen, Pyhäjoen ja Siikajoen perheiltä sekä lasten, nuorten ja perheiden kanssa toimivilta ammattilaisilta on tullut paljon toiveita verkkosivustosta, jonne kerättäisiin lapsia, nuoria ja perheitä koskevaa tietoa sekä näitä ikäluokkia koskevat paikalliset palvelut. Tähän toiveeseen on nyt vastattu Raahen, Siikajoen, Pyhäjoen sekä Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymän toimesta!

Uusi sivusto avataan helmikuussa 2019. Sivusto on suunnattu kaikille lasten, nuorten ja perheiden asioista kiinnostuneille. Sivustolle kerätään keskeistä tietoa vanhemmuuteen liittyen eri elämäntilanteissa sekä paikallisia lapsille, nuorille ja perheille suunnattuja palveluja. Samalle perheiden – sivustolle ohjaavat seuraavat osoitteet:

  • www.perheidenraahe.fi
  • www.perheidenpyhajoki.fi
  • www.perheidensiikajoki.fi

Osallistu sivuston lanseeraus/kehittämistilaisuuteen 6.2.2019

Alueen toimijoille sekä 3. sektorin ja järjestöjen edustajille suunnattu yhteinen perheiden.fi – sivuston lanseeraus/kehittämistilaisuus järjestetään keskiviikkona 6.2.2019 klo 15 Raahen opetustoimen kokoussalissa, osoite Rantakatu 5 D, 92100 Raahe. Ilmoittaudu mukaan tilaisuuteen sähköisellä ilmoittautumislomakkeella 1.2.2019 mennessä. Lämpimästi tervetuloa!

Lisätiedot

Mikäli sinulla herää kysyttävää tai kehittämisideoita sivustoon liittyen, voit olla yhteydessä hyvinvointikoordinaattori Elina Kattilakoskeen sähköpostilla elina.kattilakoski [at] raahe.fi tai puhelimella 044 439 3301.

Lapsi kurkistaa kuvaajaa.
Uudella verkkosivustolla esitellään lapsia, nuoria ja perheitä koskevia tietoja ja palveluja. Kuva: Pixabay.