Pidetään yhteiset puistomme siisteinä – puistoalueiden kantavuus ei kestä autoliikennettä

Kevään puistojen tarkastuskierroksella on tullut ilmi, että puistoihin on päätynyt säilöön monenlaista sinne kuulumatonta tavaraa. Muistutammekin nyt, että puistot ovat yleisiä ja yhteisiä alueita, eikä niille tule varastoida yksityistä omaisuutta, kuten peräkärryjä, venetrailereita, asuntovaunuja tai -autoja, halkopinoja, trampoliineja ym. tavaroita.

Pidetään nyt kukin osaltamme kevään siivoustalkoot ja siirretään omaisuus omille tonteille. Puistojen hoitoa helpottaa, kun siellä ei ole varastoituna mitään ylimääräistä. Leikkipuistojen osalta niihin varastoidut peräkärryt yms. ovat jopa vaaraksi.

Oma lukunsa on autojen puistoihin jättämät jäljet. Pidetään autot tieliikenteelle suunnitelluilla väylillä, niin vältymme puistojen ylimääräisiltä korjauksilta. Puistojen väyliä ei ole suunniteltu autoliikenteelle, joten niiden kantavuus pehmeillä kevätsäillä ei riitä. Puistoalueiden puolelle sijoitetut peräkärryt tulisikin vetää nyt käsivoimin omille tonteille.

Pidetään Raahe yhdessä siistinä ja viihtyisänä!

Lisätietoja

Kuntatekniikka
Tita Haapajoki
puh. 044 4393521
tita.haapajoki [at] raahe.fi

Autolla ajamisesta syntyneitä uria puistossa.
Puistojen väyliä ei ole suunniteltu autoliikenteelle, joten niiden kantavuus pehmeillä kevätsäillä ei riitä. Kuva: Raahen kaupunki / Kuntatekniikka.

Jaa sosiaalisessa mediassa