Tervetuloa mukaan tuottamaan Raahen Meripäivät ja Raahen Pimiät -tapahtumia

Raahen kaupungin Hanketoiminta ja kehittäminen etsii nyt ohjelmatuottajia ja yhteistyökumppaneita kesän 2020 huipputapahtumiin.

  • Pooki Flakkaa – Raahen Meripäivät järjestetään 10.–11. heinäkuuta 2020 merellisen Raahen sydämessä, Rantatorilla. Raahen Meripäivät on kaksipäiväinen tapahtuma, jota juhlitaan perjantaina klo 14–20 ja lauantaina klo 11–17. Tapahtuma tarjoaa merikaupungin loistoa ja entisajan markkinahumua jo kuudetta kertaa.
     
  • Raahen Pimiät järjestetään 27.–30. elokuuta 2020 Raahen Rantatorin ja Museonrannan alueella. Raahen Pimiät koostuu liikuteltavien saunojen Löylykylästä sekä toritapahtumasta, jossa myydään monenmoista rompetta, ruokaa ja kylien aarteita. Tapahtuman ohjelmallinen osuus järjestetään perjantaina ja lauantaina klo 16–22, ja tähän osuuteen etsimmekin nyt yhteistyötahoja mukaan ohjelmatuottajiksi.

Tarjoamme tilaisuuden päästä esittelemään osaamistanne ja saamaan näkyvyyttä itsellenne ja toiminnallenne. Tervetulleita ovat yritykset, yhdistykset ja yksityiset henkilöt. Toivomme mukaan monipuolista ohjelmaa kaikenikäisille.

Otamme mielellämme kaikki ehdotukset vastaan. Tarvittaessa sovitellaan yhdessä lopputulos, joka viihdyttää yleisöämme parhaalla mahdollisella tavalla. Mikäli yrityksellänne on teemaan sopivaa ohjelmaa tapahtumaviikonloppujen aikana, voitte tarjota sitä mukaan liitettäväksi tapahtumien ohjelmakokonaisuuksiin.

Ole yhteydessä tapahtumatiimiin 13. toukokuuta 2020 mennessä.

Lisätietoja

Raahen kaupunki
Hanketoiminta ja kehittäminen
puh. 040 130 3888 / 040 135 6937
hanketoiminta [at] raahe.fi

Kesäinen maisema Pakkahuoneen museolta merelle. Flyboard-esitys käynnissä.
Hanketoiminta ja kehittäminen etsii ohjelmatuottajia ja yhteistyökumppaneita kesän tapahtumiin. Kuva: Raahen kaupunki / Matti Hämäläinen.

Jaa sosiaalisessa mediassa