Tule rakentamaan Pooki Flakkaa - Raahen Meripäivät -tapahtumaa!

Yksi kesän odotetuimmista tapahtumista järjestetään 12.-13.7.2019 jo viidennen kerran!

Museonrannassa koetaan jälleen entisajan markkinahumua ja purjelaivakauden loistokasta tunnelmaa käsin valmistettuja tuotteita ja torimyyjien asuja myöten, unohtamatta herkullisia makuelämyksiä. 

Anna myötätuulen puhaltaa ja käännä sinäkin purjeesi kohti Raahea! Odotamme kesän merelliseen huipentumaan sankoin joukoin torimyyjiä ja kävijöitä eri puolilta Suomea. Viime vuonna saimme vieraaksemme 20 000 kävijää.

Ohjelmaa löytyy niin maalta kuin mereltäkin. Museonrannassa upeita purjelaivoja mm. Kaljaasi Ansio ja Perämeren Jähti, vauhdikkaita miekkailunäytöksiä, retkiä Raahen palkittuun saaristoon. Supersuosittu merirosvoseikkailu etsii uusia jännittäviä ideoita. Lauantai-ilta huipentuu Irinan konserttiin Ruiskuhuoneen lavalla (pääsymaksullinen).

Raahen Satamassa vierailee samana viikonloppuna maailman suurin perinteinen purjelaiva, venäläinen nelimastoparkki Sedov!

Yhteistyökumppanihaku on nyt käynnissä

Miten sinun yrityksesi, yhdistyksesi tai järjestösi voisi olla mukana Pooki Flakkaa - Raahen Meripäivillä? Etsimme juuri nyt eri toimijoita mukaan tuottamaan kesän tapahtumaa kanssamme. Ole yhteydessä Meripäivät-tiimiin 13.5. mennessä!

Lisätietoja

Raahen Meripäivät -tiimi
Raahen kaupunki
Hanketoiminta ja kehittäminen
puh. 040 130 3889, pookiflakkaa [at] raahenmeripaivat.fi

Pooki flakkaa - Raahen meripäivät 2019
 

Pooki Flakkaa - Raahen Meripäivät -tapahtuman yhteistyökutsu. Kuvassa tapahtuma-aluetta kesäisenä heinäkuun päivänä.
Pooki Flakkaa - Raahen Meripäivät jälleen 12.-13.7.2019.