Tunnetaitosi! - seminaari 13.2.2019 klo 12 - 16 Kalajoella Virta - salissa

Alueellinen Hyvinvoiva Perhe - ryhmä järjestää Tunnetaitosi! - seminaarin 13.2.2019 klo 12-16 Kalajoella Virta - salissa (os. Kalajoentie 1)

Seminaarin kohderyhmä: Esimiehet, johtajat ja kaikki lasten ja perheiden kanssa työskentelevät

Seminaarin tavoite: Tuoda työkaluja tunnetaitojen ja vahvuuksien hyödyntämiseen ammattilaisten arjessa. Seminaarin keskeinen tavoite on hyvinvoinnin edistäminen niin työyhteisöissä kuin alueen lapsilla, nuorilla ja perheillä vahvuuksia sekä tunnetaitoja tiedostamalla ja hyödyntämällä.

Seminaarin asiantuntijoiden puheenvuorot rakentuvat hyvinvoinnin edistämisen teeman ympärille hyvin monitahoisesti. FT Mika Niemelä luennoi siitä, kuinka hyvinvoinnin edistäminen ja ongelmien ehkäisy ovat koko kunnan yhteistä työtä. Olympiapikaluistelija Mika Poutala puolestaan kertoo omakohtaisiin kokemuksiinsa peilaten, kuinka tärkeää on tunnistaa omat vahvuutensa, jotta ne kantavat haasteidenkin keskellä. Kuulemme myös kiireettömien kohtaamisten sekä vuorovaikutuksen merkityksestä kouluarjessa rehtorien Kati Airosmaa, Pertti Bäckman ja Janne Auronen kertomana. Seminaarin lopuksi työnohjaaja Lauri Haapala ohjeistaa tunne- ja vahvuuskorttien käyttöön, jotka ovat konkreettisia välineitä työhyvinvoinnin edistämiseksi työyhteisöissä. Tunne- ja vahvuuskortit jaetaan työyhteisöille seminaarissa.

Seminaaria voi seurata reaaliaikaisen streemauksen kautta osoitteesta: https://livekuvaukset.fi/fi/lahetykset/julkiset-lahetykset

Ilmoittautuminen seminaariin perjantaina 8.2.2019 mennessä osoitteessa: https://link.webropolsurveys.com/S/F35C040821ACCFDA

Lämpimästi tervetuloa seminaariin!

 

ystävällisin terveisin:

Elina Kattilakoski
Hyvinvointikoordinaattori 
Raahen opetustoimi ja Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä
Rantakatu 5 D (1.krs), 92100 Raahe
elina.kattilakoski [at] raahe.fi
p. 044- 439 3301