Vastausaikaa jatkettu! Kysely Raahen seutukunnan yhdistyksille – Millaista yhteistyötä haluatte seudun kuntien ja hyvinvointikuntayhtymän kanssa?

Hei,

kumppanuusasiakirjan valmisteluun liittyvään yhdistyksille suunnattuun kyselyyn on tullut jo lähes 50 vastausta.  Lämmin kiitos kaikille jo vastanneille!  Päätimme jatkaa kyselyn vastausaikaa 6.9.2020 saakka.  Jos yhdistyksenne ei vielä ehtinyt vastata niin käykää vastaamassa kyselyyn alla olevan linkin kautta:

Raahen seudulle on lähdetty valmistelemaan keväällä 2020 kumppanuusasiakirjaa, johon kirjataan yhteistyössä yhdistysten, Raahen seudun kuntien sekä hyvinvointikuntayhtymän välisiä yhteisiä käytäntöjä.

Yhdistykset ovat tärkeä osa hyvinvoinnin- ja terveyden edistämisen työtä Raahen seutukunnassa (Raahe, Siikajoki ja Pyhäjoki). Yhdistykset järjestävät mm. kerho- ja vertaistoimintaa, liikuntapalveluja, kulttuuritoimintaa, tapahtumia ja tilaisuuksia ja tukevat näin kuntien yhteisöllisyyttä ja osallisuutta.

Kumppanuusasiakirjalla halutaan lisätä toimintaa ja yhteistyötä

Kumppanuusasiakirjan tavoitteena on lisätä yhdistysten mahdollisuuksia toteuttaa erilaista toimintaa ja tapahtumia sekä mahdollistaa yhdistysten välisen yhteistyön kehittymistä. Tavoitteena on mahdollistaa tiiviimpi yhteistyö myös yhdistysten, kuntien ja hyvinvointikuntayhtymän välille sekä mm. selkeyttää tilojen käyttöön liittyviä käytänteitä sekä lisätä järjestöjen näkyvyyttä ja toimintaa Raahen seudulla.

Yhdistyskyselyn vastauksia hyödynnetään kumppanuusasiakirjan valmistelussa. Kyselyyn vastaaminen vie noin 10 min. ja vastausaikaa on 31.8.2020 saakka.

Pääset vastaamaan kyselyyn tästä linkistä:

Kysely yhdistyksille

Kyselyn tulosten purku 30.9.2020

Kutsumme yhdistykset yhteiseen keskustelutilaisuuteen Raahessa, Siikajoella ja Pyhäjoella 30.9.2020 klo 18.00, jossa käymme läpi kyselyn tuloksia ja suunnittelemme yhteistyömahdollisuuksia sekä kumppanuusasiakirjaa. Varaa päivämäärä kalenteriisi jo nyt!

Kiitos jo etukäteen ajastanne!

Raahe-viiri.
Kuva: WTF Design Oy.

Jaa sosiaalisessa mediassa