Keskustan alueen, Pattijoen ja Saloisten asukasilta 18.11.2020

Tervetuloa Raahen kaupungin keskustan alueen, Pattijoen ja Saloisten asukasiltaan keskiviikkona 18.11. klo 18.00. Tilaisuus pidetään Tapahtumatalo Raahen Raahesalissa, osoitteessa Kirkkokatu 28 (2. kerros), 92100 Raahe.

Ohjelma

Tilaisuudessa kaupungin keskeiset viranhaltijat ja luottamushenkilöt vastaavat kaupunkilaisten verkkokyselyn kautta esittämiin kysymyksiin. Kysymykset käsittelevät kaupungin taloustilannetta, kouluasioita, kaupungin keskustan kehittämistä sekä nuorten elinoloja ja vapaa-aikaa.

Tilaisuuden puheenjohtajana toimii lähidemokratiahallituksen puheenjohtaja Elina Romppainen.

Koronatartunnan jäljityksen helpottamiseksi keräämme tiedot osallistujista Tiketin kulunvalvontajärjestelmän avulla. Varauduthan saapuessasi esittämään ajo-, kela- tai henkilökortin. Koronatilanteen vuoksi tilaisuudessa ei ole kahvitarjoilua. Tutustuthan etukäteen Tapahtumatalon turvallisuusohjeeseen osoitteessa tapahtumataloraahe.fi.

Voit osallistua myös etänä

Voit seurata tilaisuutta myös kaupungin Youtube-kanavan kautta:

Kaupunkilaiset voivat tilaisuudessa ja etäyhteydellä myös esittää kommentteja ja kysymyksiä screen.io-työtilan välityksellä screen.io/asukasilta

Lisätiedot

Lähidemokratiahallituksen esittelijä Ari Pietarinen, puh. 040 830 3006, ari.pietarinen [at] raahe.fi (ari[dot]pietarinen[at]raahe[dot]fi)

Tyylitelty kummeli.
Kuva: WTF Design Oy.

Jaa sosiaalisessa mediassa