DigiTyy - Digiturvallinen työkulttuuri ja ympäristö

Hanketiedot

Hankkeen nimi: DigiTyy-hanke, Digiturvallinen työkulttuuri ja ympäristö

Toteutusaika: 2021-2023

Hankebudjetti: 643 100 €

Hankkeen pääomistaja: Kalajoen kaupunki

Osallistujakunnat ja organisaatiot: Joki ICT Oy, Jokilaaksojen koulutuskuntayhtymä JEDU, Kalajoki, Kannonkoski, Kempele, Kivijärvi, Koulutuskuntayhtymä Brahe, Kärsämäki, Liminka, Muhos, Nivala, Oulainen, Peruspalvelukuntayhtymä Kallio, Perusturvaliikelaitos Saarikka, Pyhäjoki, Pyhäjärvi, Raahe, Siikajoki, Ylivieska.

DigiTyy – Digiturvallinen työkulttuuri ja ympäristö -hanke on Kalajoen kaupungin sekä 18 muun hakijaorganisaation yhteishanke digitaalisen turvallisuuden prosessien ja hallintamallien kehittämiseksi. Digitaalisen turvallisuuden viitekehys pitää sisällään tietosuojan, tietoturvallisuuden, toiminnan jatkuvuuden hallinnan ja varautumisen sekä riskien hallinnan. Digiturvaryhmän tarkoituksena on edistää yhteistyön avulla kuntien ja kuntayhtymien lakisääteisiä velvollisuuksia digitaalisen turvallisuuden osalta. Hanketta rahoittaa valtiovarainministeriö.

Tavoitteena on kehittää osallistujien digitaaliseen yleiseen turvallisuuteen liittyviä prosesseja ja hallintaa, käynnistää alueellinen digiturvaryhmä ja parantaa digiturvallista työkulttuuria.

Yhteyshenkilö

Projektipäällikkö Niina Paukkonen

niina.paukkonen [at] kalajoki.fi