Pikkulahden alueen kehittäminen – mistä aloitetaan?

Asemakaava Raahen Pikkulahden ranta-alueiden kehittämiseksi alkaa olla valmis ja on seuraavan osallistamisvaiheen aika. Uusi asemakaava ja siihen liittyvä Pikkulahden puisto-, virkistys- ja liikuntasuunnitelma mahdollistaa alueen jalostamisen kaupunkilaisten ja turistien keskuspuistoksi. Asemakaava tulee kevään 2020 kuluessa kaupunginvaltuuston hyväksyttäväksi. 

Kaikille avoin yleisötilaisuus 

Kaavaehdotuksesta järjestetään kaikille avoin yleisötilaisuus la 22. helmikuuta 2020 klo 13–16 Brain Centerissä (os. Rantakatu 5).

Tilaisuuden ohjelmassa

  • Pikkulahti-suunnitelman esittely
  • Mahdollisuus tutustua virtuaalimalliin
  • Nuorison, koululaisten ja päättäjien paneelikeskustelu

Osana tilaisuutta järjestetään Pikkulahden kaava-alueeseen liittyvä paneelikeskustelu, jonka teemana on alueen rakentamisen työjärjestys ja vaikutus Raahen vetovoimaan. Paneelissa on edustus raahelaisilta koululaisilta, nuorisolta ja päättäjiltä. Mukana paneelissa on oppilaita Lybeckerin opistolta, Raahen lukiolta sekä keskuskoululta. Päättäjiä edustavat Jaana Hautamäki (sd.), Pyry Suonsivu (kesk.), Paula Heikkilä (vas.) sekä Risto Aalto (kok.). Paneelin juontaa Heikki Peltoniemi.

Kuten aiemmatkin työpaja- ja osallistamistilaisuudet, järjestetään tämäkin tilaisuus Raahen kaupungin hanketoiminnan ja kehittämisen, kaavoituksen ja markkinoinnin yhteisvoimin.

Lisätietoja

Anu Syrjäpalo
Kaavoituspäällikkö
puh. 044 439 3575
anu.syrjapalo [at] raahe.fi

Tutustu tarkemmin vaiheistukseen ja kustannuksiin sekä koko alueen kaavoitusprosessiin.

Mallinnettu näkymä suunnitelma-alueesta Fantin sillalta Pikkulahdelle.
Kuva: Raahen kaupunki / Jäljen Jättiläinen.

Jaa sosiaalisessa mediassa