Terveydenhuollon käynti- ja tutkimusaikoja ei kannata perua

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymässä terveydenhuollon kiireettömät vastaanotot toimivat toistaiseksi lähes normaalisti.

Hoitotyön johtaja Minna Alatalo kertoo, että varattuihin lääkärin tai hoitajan vastaanotto- tai tutkimusaikoihin voi tulla turvallisesti. Mikäli flunssaoireita ilmenee, vastaanotolle ei pidä tulla vaan sovittu aika täytyy perua tai tarvittaessa muuttaa vastaanottokäynti pidettäväksi puhelimen välityksellä.

Myös yli 70-vuotiaita ja riskiryhmäläisiä hoidetaan edelleen terveyskeskuksen vastaanotoilla. Vastaanottokäynneillä on tärkeää huolehtia käsihygieniasta ja pitää turvaväliä muihin ihmisiin.

Peruutuksista ilmoitetaan asiakkaalle aina puhelimitse – suun terveydenhuollon kiireettömät vastaanotot keskeytetty

Pieni osa jo sovituista vastaanottoajoista joudutaan perumaan. Ajan peruuntumisesta ilmoitetaan asiakkaalle aina puhelimitse. Osa vastaanottokäynneistä on mahdollista korvata puhelinsoitolla tai videovastaanotolla. Suun terveydenhuollon kiireettömät vastaanotot on tällä hetkellä keskeytetty.

Mikäli itsellä tai läheisellä ilmenee hengitystieinfektion oireita ja haluaa kysyä lisäneuvoja, infektiopoliklinikan sairaanhoitaja arvioi hoidon tarpeen ja antaa lisäohjeita numerossa 040 135 8530 ma–pe klo 8–20 ja la–su klo 10–18.

Lisätietoja

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä

Tyylitelty kummeli.
Kuva: WTF Design Oy.

Jaa sosiaalisessa mediassa