Miten osallistun Raahen kaupungin tarjouskilpailuun

Raahen kaupungin avoinna olevat kansallisen kynnysarvon tai EU-kynnysarvon ylittävät tarjouspyynnöt julkaistaan sähköisesti Tarjouspalvelu-portaalissa.

Tarjouspyynnöt

Voimassa olevia tarjouspyyntöjä voi katsoa Tarjouspalvelu-toimittajaportaalissa ilman tunnuksia Tarjouspyynnöt-osiossa. Ilman tunnuksia nähtävänä on tarjouspyynnön nimi, tarjouspyynnön kuvaus ja tarjouksen määräaika. Rekisteröitymällä palveluun, pystyy lataamaan tarjouspyynnön omalle tietokoneelle ja siihen liittyvät dokumentit, esittämään tarjouspyyntöä koskevia kysymyksiä, lukemaan kysymyksien vastauksia ja jättämään tarjouksen sähköisesti. Rekisteröityminen on maksutonta ja käyttäjätunnuksen saa välittömästi rekisteröitymisen yhteydessä.

Kaikista hankinnoista, jotka ylittävät kansallisen kynnysarvon tai EU-kynnysarvon, julkaistaan lisäksi aina hankintailmoitus Hilma-ilmoituskanavassa.

Pienhankinnat

Pienhankinnoissa (= kansallisen ja EU-kynnysarvon alittavat hankinnat) Raahen kaupunki käyttää sähköistä kilpailutusjärjestelmää, jonka ilmoitukset julkaistaan Pienhankintapalvelu -portaalissa. Tarjouksen jättäminen edellyttää rekisteröitymistä, joka on tarjoajalle maksutonta.

Jos tarjouksen tekemisessä on ongelmia, autamme mielellämme.

Hankintaneuvonta

Tarjousten sisällöllisessä laadinnassa tarvittaessa neuvoo ja opastaa myös Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien hankintaneuvonta 

puh. 040 534 3932

Hankintaneuvonta on yrittäjille ja julkisille hankintayksiköille maksutonta.

Avoinna olevien tarjouspyyntöjen seuraaminen edellyttää tarjoajilta omaa aktiivisuutta. Tarjoajilla on käytössään ns. vahtipalveluita, joiden käytöstä saa opastusta hankintaneuvonnan kautta.

Markkinavuoropuhelutilaisuudet

Raahen kaupunki käyttää isommissa hankinnoissa myös markkinavuoropuhelutilaisuuksia hyödykseen. Tilaisuuksissa esitellään tarjouspyyntöluonnos, jota tilaisuuteen osallistuvat potentiaaliset tarjoajat voivat kommentoida omasta näkökulmastaan. Hankintapalvelut tekee markkinavuoropuhelutilaisuuden perusteella tarpeelliseksi katsomansa muutokset tarjouspyyntöön ennen lopullisen tarjouspyynnön julkaisemista. Markkinavuoropuhelutilaisuudet ovat sekä tarjoajan että hankintayksikön kannalta erittäin hyviä tilaisuuksia molemminpuoliseen tiedon vaihtamiseen ennen varsinaista tarjouskilpailun käynnistymistä.

Markkinavuoropuhelutilaisuuksista ilmoitetaan Hilma-ilmoituskanavassa.

Muualla verkossa

Hankintojen kynnysarvot

Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien hankintaneuvonta