Tietoa ja neuvontaa

Ajankohtaista tietoa nuorille sekä tarkempaa tietoa toiminnastamme alla. 


 

Kuntosalivuoro
Raahelassa tiistaisin klo 16-18 yli 13-vuotiaille nuorille 28.5.saakka.
Ulkokuntosali tiistaisin Pikkulahdella klo 15-16 kesäkuun ajan.
Kuntosalitoiminta jatkuu jälleen syyskuussa!
Ei ennakkoilmoittautumista. Paikalla nuoriso-ohjaaja, toiminta on maksutonta. Osoite: Palokunnankatu 28, Raahe.
Sulkapalloa, uintia ja hohtokeilausta
Maksuton vakiosulkapallovuoro ja vakiohohtokeilausvuoro sekä uinti nuorille. Lauantaisin Kuntokeidas Vesipekassa 7. luokkalaisista ylöspäin klo 16-17 25.5. saakka. Sulkapallossa on käytössä kaksi kenttää sekä keilauksessa kaksi rataa. Uintiin rajaton määrä paikkoja. Kentät ja radat täytetään tulojärjestyksessä. Toiminta jatkuu jälleen syyskuussa.
Koripalloa
Koripalloa torstaisin klo 17-18 Antinkankaan monitoimitalon salissa 5.-luokkalaisista ylöspäin 23.5. saakka. Sisäänkäynti ovesta 3 sisäpihalta. Toiminta on maksutonta ja sinun ei tarvitse ennakkoilmoittautua. Ota mukaasi juomapullo ja sisäpelikengät. 
Mukana järjestämässä: Raahen liikuntapalvelut ja Raahen koripalloharrastajat.
Nuokkariparkit
Nuokkariparkit toimivat kohtaamispaikkana nuorille koulupäivän jälkeen. Paikalla aina kaksi ohjaajaa, toiminta on maksutonta.
-Merikadulla tiistaisin klo 14.30-15.30 7.-9. -luokkalaisille.
-Saloisissa keskiviikkoisin klo 14.30-15.30 7.-9. -luokkalaisille.
-Vihannissa torstaisin klo 11-11.45 7.-9.-luokkalaisille.
Vierailut nuorisotilalla
Voit varata ajan ja tulla luokkasi tai ryhmäsi kanssa tutustumaan nuorisotiloille itse tilaan ja toimintaan. Pääsääntöiesesti vierailut ja vierailuiden aikana tapahtuva toiminta ovat suunniteltu 5.-luokkalaisista ylöspäin. Olethan yhteydessä tilasta vastaavaan nuoriso-ohjaajaan, jolta saat lisätietoja.
 

Nuorisotoimiston, eli Friemanin talon olohuone. Kuvassa sohvia, sohvapöytiä, raheja ja taustalla suuri karhutaulu.
Nuorisotoimiston, eli Friemanin talon olohuone. Tänne voit tulla tapaamaan nuorisotiedottajaa.

Onko sinulla mielenpäällä jokin askarruttava kysymys? Nuorisotiedottaja antaa sinulle ajantasaisen vastauksen. Oli kyse sitten opiskeluun, työhön, harrastuksiin tai ehkäisyyn liittyvä asia, nuorisotiedottaja on täällä sinua varten.

Nuorisotiedotuksesta vastaa yksi nuorisopalveluiden nuoriso-ohjaajista. Nuorisotiedottaja on muun muassa mukana järjestämässä jokavuotisia Tsäänssi työ- ja koulutusmessuja. Lisäksi nuorisotiedottaja jakaa tietoa sosiaalisen median välityksellä nuoria koskevista ajankohtaisista asioista, esim. kesätöistä ja koulujen yhteishausta.

Nuorisotiedottajalle voit soittaa, lähettää Whatsapp-viestiä tai sähköpostia. Lisäksi hänet löytää tarvittaessa Discordista ja eri somekanavilta: Snapchatista ja Instagramista. Kuten myös muilla nuorisopalveluiden työntekijöillä, on myös nuorisotiedottajalla vaitiolovelvollisuus.

Nuorisotiedottaja
Marjo Rautio
puh. 044 439 3346
marjo.rautio [at] raahe.fi
Nuorisotiedottaja tavattavissa ajanvarauksella.