Kuntokeidas Vesipekka

Kuntokeidas Vesipekka on maakunnan kattavimmat palvelut tarjoava terveysliikuntakeskus. Vesipekan laadukkaat liikunta- ja oheispalvelut tuottavat asiakkailleen hyvää oloa, elämäniloa ja hyvinvointia. 

Uimahallintie 8, 92100 Raahe
Koordinaatit: N 64° 40' 32,485" E 24° 29' 8,527"
Kuntokeidas Vesipekka kartalla
Puh. 08 221 474
info.vesipekka [at] raahe.fi (info[dot]vesipekka[at]raahe[dot]fi)

Allasosasto

Vesipekan allasosastolla on viisi erilaista allasta sekä kylmä kastautumisallas. Monitoimialtaalla voit rentoutua erilaisissa poresuihkuissa ja jumpata omaan tahtiin suositun virtuaalivesijumppanäytön avulla. Vesiliukumäessä (45 m) on ajanotto nopeuslaskulle ja altailla löytyvät myös hyppytorni (3 m) ja pomppulauta. Höyrysaunat ja tavalliset saunat takaavat miellyttävän ja rentouttavan kylpylätasoisen kokemuksen. Altailla järjestetään säännöllisesti erilaisia tapahtumia, kuten Wibit-temppurataviikonloppuja.

Kuntosali

Kuntosalin viihtyisät ja valoisat tilat on varustettu nykyaikaisilla TechnoGymin laitteilla. Voit myös varata kuntosalille henkilökohtaista ohjausta tai teettää henkilökohtaisen treeniohjelman. Lisäksi testaustoiminta (Kehonkoostumusmittaus ja PP-ergo) toimivat ajanvarauksella. Varaukset suoraan liikunnanohjaajilta puhelimitse 08 221 473.

Keilailu

Keilahallissa on neljä rataa ja mahdollisuus myös suosittuun hohtokeilaukseen. Kengät ja pallot kuuluvat ratamaksun hintaan. Keilahallia voi varata myös yksityistilaisuuksiin. Ajanvaraukset uimahallin infosta puhelimitse.

Palloiluhalli

Palloiluhallissa on kentät tenniksen, salibandyn, lentopallon, sulkapallon ja pickleballin pelaamiseen. Lipunmyynnistä voi vuokrata välineitä eri lajien pelaamiseen. Palloiluhallin varaukset uimahallin infosta puhelimitse tai sähköisesti Timmi-tilanvarausjärjestelmän kautta.

Muut tilat ja palvelut

  • Kokoustila 25 henkilölle
  • Kahvila
  • Inva-tilaussauna
Lapsi laskee vesiliukumäessä.
Raahessa Kuntokeidas Vesipekka tarjoaa monipuolisesti terveysliikunnan palveluita. Kuva: Tiina Lämsä.