Urheilutalo Raahela

Raahen keskustassa sijaitseva Urheilutalo Raahela tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet kamppailulajien ja ryhmäliikunnan harrastamiseen. Raahelassa on hyvätasoinen kuntosali ja liikuntapalveluiden toimistotiloja. Raahelan kerhotilan voi varata vaikkapa kokousta tai koulutustilaisuutta varten.

Sovionkatu 25, 92100 Raahe
Koordinaatit: N 64° 41' 4,530" E 24° 29' 3,010"
Urheilutalo Raahela kartalla
Tiedustelut: liikunta [at] raahe.fi

Raahelan toiminta muuttuu loppuvuoden aikana 

Senioripasseja, kuukausikortteja ja kymmenen kerran sarjatuotteita vaihdetaan rannekkeisiin Kuntokeidas Vesipekan infopisteellä. Tuotteita ladataan Vesipekan mustalle rannekkeelle. Jos asiakkaalla ei ole kyseistä ranneketta, uudesta rannekkeesta peritään 10 € ensimmäisen oston yhteydessä. Kuntosalin ovi aukeaa käyttämällä ranneketta oven vieressä olevassa lukijassa.

Viikon 49 alusta lähtien Raahelan ulko-oven ollessa lukittuna rannekkeella pääsee kulkemaan salille käyttämällä ranneke ulko-oven vieressä olevassa lukijassa. Kuukausi- ja sarjatuotteet käyvät maanantaista sunnuntaihin klo 8-21 varattujen vuorojen ulkopuolella. Varatut vuorot voit tarkistaa Timmi-ajanvarausjärjestelmästä tai Raahelan ilmoitustaululta. Senioripassi on voimassa normaalisti arkisin klo 8-16. 

Käyttövuorot

Raahelan kaikkien tilojen käyttövuorot jaetaan kahdesti vuodessa. Talvi- ja kesäkauden vuorot haetaan Timmi - ajanvarausjärjestelmästä. Lisätietoja Liikuntapaikkojen varaaminen välilehdeltä.

  • Vuorot talvi- ja kesäkaudelle jaetaan hakemusten perusteella ennen kauden alkua.
     
  • Yksittäisvuoroja voi varata Timmi-tilavarausjärjestelmästä. Voit perua tai siirtää oman vuoron tilavarausjärjestelmästä 72 h ennen oman vuorosi alkua. Sitä myöhemmin tapahtuvat perumiset liikuntapalvelukoordinaattori Janne Mykkäseltä: puh. 044 028 9200 tai janne.mykkanen [at] raahe.fi. Kuntosalille ei voi varata yksittäisvuoroja arkipäiville klo 8-15. Kuntosali on silloin erityisryhmien ja yleisön käytössä.
     
  • Yksittäis- ja vakiovuorojen avaimet noudetaan Kuntokeidas Vesipekasta aukioloaikojen puitteissa.

Kuntosali

Kuntosalin aukioloajat

Raahelan kuntosalin kuukausi- ja sarjatuotteilla kuntosalille pääsee ma-su klo 8-21 varattujen vuorojen ulkopuolella. Senioripassilla kuntosali on käytössä ma-pe klo 8-16. Varatut vuorot voi tarkistaa Timmi-ajanvarausjärjestelmästä. Suljetut vuorot näkyvät aikataulussa yksityisinä varauksina. Muut vuorot ovat vapaasti käytettävissä.


Tulethan vain terveenä liikkumaan! Muista huolehtia turvavälistä muihin asiakkaisiin ja henkilökuntaan. Muut ohjeistukset ovat luettavissa paikan päällä. 

Kuntosalin aukioloajat voivat muuttua liikuntapalveluiden oman käyttötarpeen mukaan. Raahelan kuntosalilla on sekä varattuja vuoroja että kaikille avoimia, yleisiä vuoroja.

Kamppailusali

Raahelan iso sali on suunniteltu pääasiallisesti kamppailu- ja itsepuolustuslajien käyttöön. Salissa on painimolski ja kaksi judotatamia, mutta ei katsomotiloja.

Kerhotila

Raahelassa on 85 neliömetrin kokoinen kerhotila, jonka voi varata vaikkapa kokousta tai koulutustilaisuutta varten. Tilassa on pöytäpaikkoja 66 henkilölle, videotykki ja hyvin varusteltu keittiö (jääkaappi, liesi, mikro, kahvinkeitin). 
Kerhotilan ja ulko-oven avaimet haetaan Kuntokeidas Vesipekasta aukioloaikojen puitteissa.