Liikunta

Raahe on vireä urheilukaupunki, jossa voi harrastaa ja kilpailla useissa eri liikuntalajeissa. Kaupungin liikuntapalvelut tarjoaa liikunnallisia palveluita monelle ikäryhmälle.

Ajankohtaiset 
  

 • Liikuntatilojen yksittäisvuorojen varaus ja hakeminen on siirretty kokonaisuudessaan Timmi-ajanvarausjärjestelmään. Lisätiedot liikuntatilojen varaamisesta (pdf)!  Huomioithan, että emme ota enää vastaan puhelin-, tekstiviesti- ja sähköpostihakemuksia. 
   
 • Nyt voit hakea erityisliikuntakorttia. Lisätietoa kortista, hakulomake ja ohje löytyvät Erityisliikuntakortti-sivulta.
   
 • Raahelan kuntosalin kertalippujen myynti on päättynyt. Sarjatuotteita ja kuukausikortteja vaihdetaan rannekkeisiin Kuntokeidas Vesipekan asiakaspalvelupisteessä. Tuotteet ladataan Vesipekasta tutulle mustalle rannekkeelle. Ensimmäisen oston yhteydessä rannekkeesta peritään 10 € maksu. Maksua ei peritä, jos asiakkaalla on olemassa oleva ranneke.  Huomaa, että Vesipekka on suljettu heinäkuun ajan.
   
 • Kuntokeidas Vesipekan ohjatut vesijumpat pyörivät joka viikko! Lisätietoja jumpista ja myös omatoimisesta vesijumppaamisesta Vesiliikunta -sivulta.
   
 • Tulethan vain terveenä liikkumaan. Pidä turvaväli muihin asiakkaisiin ja henkilökuntaan. Muut ohjeistukset luettavissa paikan päällä.
   

Vinkkejä omatoimiseen liikunnan harrastamiseen

Kolme miestä pelaamassa rantafutista.
Raahessa on hyvät puitteet harrastaa ja kilpailla. Kuva: Saara Böök, Raahen seutukunnan kuvapankki.