Liikuntapaikat

Raahessa on loistavat mahdollisuudet monipuoliseen liikuntaan. Meri houkuttelee kesäisin ja talvisin liikkujia puoleensa, kesäisin meloen ja suppailen. Talvisin meri tarjoaa hyvät puitteet hiihtoon, pyöräilyyn ja lumikenkäilyyn. Liikuntapalvelut ylläpitävät monia liikuntapaikkoja perinteisistä yleisurheilukentistä skeittiparkkiin ja frisbeegolf -ratoihin. Kesällä 2022 avataan uusi frisbeegolf-rata hiihtomajan maastoon.

Talvisin liikuntapalvelut ylläpitävät laajaa latuverkostoa, joilla on sallittu myös pyöräily fatbikellä. Lisäksi koiravaljakkohiihtäjät on huomioitu muutamana iltana viikossa. Luisteluun ja jääurheiluun on tarjolla monia ylläpidettäviä jääkenttiä ja kaukaloita ympäri kaupunkia. Lisäksi virkistävä talviuintipaikka palvelee ihmisiä talvisaikaan. 

Kesäisin liikuntapalvelut ylläpitävät kolme yleisurheilukenttää Koivuluodossa, Pattasissa ja Vihannissa. Palloilulajeihin meiltä löytyy useita tennis-, jalkapallo- ja pesäpallokenttiä. Useiden uimarantojen lisäksi, meiltä löytyy beach-kenttiä lentopallon ja futiksen harrastamiseen. Jäähallilla on mahdollista harrastaa kesäisin rullakiekkoa ja tossulätkää. 

Ylläpidettäviä sisäliikuntapaikkoja ovat Urheilutalo Raahela, jossa on kamppailusali, sekä kuntosali. Arina Areena on jalkapallohalli, jossa pystyy harrastamaan esimerkiksi jalkapalloa, pesäpalloa ja frisbeegolffia. 

 

Nainen pyöräilemässä meren jäällä.
Raahessa voi ajaa fatbikella myös hiihtoladuilla. Kuva: Henri Ylikulju, Raahen seutukunnan kuvapankki.
Tekemistä Raahen seudulla: Visit Raahe > Aktiviteetit