Erityisliikuntakortti

Erityisliikuntakortti on Raahen kaupungin liikuntapalveluiden ja Pohteen Raahen terveyskeskuksen yhteistyössä ideoima kortti. Sen avulla edesautetaan omaehtoista kuntoutumista niiden terveyskeskuksen asiakkaiden kohdalla, joilla on jo toimintakyvyssä rajoitteita. 

Erityisliikuntakortilla saat oikeuden käyttää Kuntokeidas Vesipekan palveluita (kuntosali, uimahalli) maanantaista perjantaihin aukioloaikojen puitteissa. 

Kortin hakeminen ja myöntäminen

Erityisliikuntakorttia pystyy hakemaan jälleen perjantaista 10.11.2023 alkaen. Hakemuksia saat Kuntokeidas Vesipekasta, sekä Pohteen kautta diabetespolilta, fysioterapiasta ja Neuvorassista. Hakemukset käsitellään liikuntapalveluissa, joten liitteet tulee olla hakemuksen mukana. Hakemus liitteineen toimitetaan suljetussa kirjekuoressa Kuntokeidas Vesipekkaan. Merkitse kirjekuoreen "erityisliikuntakortti".

Myönteisestä tai kielteisestä päätöksestä ilmoitetaan hakijalle kirjallisesti. Myönteisellä päätöksellä asiakas voi lunastaa erityisliikuntakortin Vesipekkaan kahden kuukauden sisällä kortin myöntämispäivästä. Kortti on voimassa yhden vuoden (12kk). Ostohetkellä on todistettava henkilöllisyys. Erityisliikuntakortti maksaa 120€ ja se ladataan mustalle sarjarannekkeelle. Jos sarjaranneketta ei ole ennestään, niin se on lunastettava 10€ hintaan. 

Hakemuksen käsittelyn jälkeen hävitämme hakemuksen liitteineen asianmukaisella tavalla. 

Erityisliikuntakorttihakemus ja ohje
 

Lisätietoja:

Liikuntapalvelut
Janne Mykkänen
044 0289200

Hakemus palautetaan suljetussa kirjekuoressa Kuntokeidas Vesipekan infopisteelle. Merkitse kuoreen "erityisliikuntakortti".