Ruokalistat

 

Ruokalistasuunnittelussa huomioidaan asiakasryhmän makutottumukset, sesongin ja sen raaka-aineet, terveellisyyden, jota ohjaavat viralliset ravitsemussuositukset. Näihin seikkoihin pohjautuen tarjotaan vaihtelevaa ja maistuvaa ruokaa, joka tukee asiakkaiden hyvinvointia. Asiakkaidemme antamalla palautteella on tärkeä merkitys ruokalistojen suunnittelussa.

Koulut ja varhaiskasvatus

Koulut viikot 45-49 (pdf)

Koulut viikot 50-2 (pdf)

Päiväkodit viikot 45-49 (pdf)

Päiväkodit viikot 50-2 (pdf)

Kasvislista viikot 45-49 (pdf)

Kasvislista viikot 50-2 (pdf)

AMK viikot 45-49 (pdf)

AMK viikot 50-2 (pdf)

 

 

 

 

 

Raahen alueen soten ateriapalvelut ovat siirtyneet 1.1.2024 alkaen PPE-Köökki OY:n palvelutuotantoon.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Salaatteja linjastossa ryhmittäin.
Salaattibuffet Antinkankaan monitoimitalossa. Kuva: Seita Ukura