Ruokalistat

Ruokalistasuunnittelussa huomioidaan asiakasryhmän makutottumukset, sesongin ja sen raaka-aineet, terveellisyyden, jota ohjaavat viralliset ravitsemussuositukset. Näihin seikkoihin pohjautuen tarjotaan vaihtelevaa ja maistuvaa ruokaa, joka tukee asiakkaiden hyvinvointia. Asiakkaidemme antamalla palautteella on tärkeä merkitys ruokalistojen suunnittelussa.

Koulut ja varhaiskasvatus

Koulut viikot 32 - 36  (pdf)

Päiväkodit viikot 32 - 36  (pdf)

 

Kotipalvelu

Kotipalvelu viikot 32-36(pdf)

Kuutti

Kuutti viikot 32-36(pdf)

Palvelukeskusten työpaikkaruokailu

Työpaikkaruokailu viikot 32-36(pdf)

Palvelukeskusten osastot

Palvelukeskukset viikot 32-36(pdf)

Sairaalan työpaikkaruokailu klo 10 - 13

Henkilöstöravintola Iisakki viikot 32-36(pdf)

Sairaalan osastot

Osastot viikot 32-36(pdf)

 

Salaatteja linjastossa ryhmittäin.
Salaattibuffet Antinkankaan monitoimitalossa. Kuva: Seita Tikkanen