Ruokalistat

Ruokalistasuunnittelussa huomioidaan asiakasryhmän makutottumukset, sesongin ja sen raaka-aineet, terveellisyyden, jota ohjaavat viralliset ravitsemussuositukset. Näihin seikkoihin pohjautuen tarjotaan vaihtelevaa ja maistuvaa ruokaa, joka tukee asiakkaiden hyvinvointia. Asiakkaidemme antamalla palautteella on tärkeä merkitys ruokalistojen suunnittelussa.

Koulut ja varhaiskasvatus

Koulut viikot 33-37 (pdf)

Päiväkodit viikot 33-37 (pdf)

 

Kotipalvelu

 

Raahen kotipalvelu viikot 32-36 (pdf)

 

Vihannin kotipalvelu viikot 32-36 (pdf)

Kuutti

 

Kuutin viikot 32-36 (pdf)

Palvelukeskusten työpaikkaruokailu

Kreivinajan ja Kotirannan ruokasalit avataan ulkopuolisille ruokailijoille 10.8.2020 alkaen. Tervetuloa ruokailemaan.

Mainingin ruokasali avataan ulkopuolisille ruokailijoille 17.8.2020 alkaen. Tervetuloa ruokailemaan.

Työpaikkaruokailu viikot 32-36 (pdf)

Palvelukeskusten osastot

 

Palvelukeskukset viikot 32-36 (pdf)

 

Sairaalan työpaikkaruokailu klo 10 - 13

 

Henkilöstöravintola Iisakki viikot 32-36 (pdf)

Sairaalan osastot

 

Osastot viikot 32-36 (pdf)

Salaatteja linjastossa ryhmittäin.
Salaattibuffet Antinkankaan monitoimitalossa. Kuva: Seita Tikkanen