Ruokalistat

Ruokalistasuunnittelussa huomioidaan asiakasryhmän makutottumukset, sesongin ja sen raaka-aineet, terveellisyyden, jota ohjaavat viralliset ravitsemussuositukset. Näihin seikkoihin pohjautuen tarjotaan vaihtelevaa ja maistuvaa ruokaa, joka tukee asiakkaiden hyvinvointia. Asiakkaidemme antamalla palautteella on tärkeä merkitys ruokalistojen suunnittelussa.

Koulut ja varhaiskasvatus

Koulut viikot 7-11  (pdf)

Päiväkodit viikot 7-11  (pdf)

Kotipalvelu

Kotipalvelu viikot  2-48  (pdf)

Kuutti

Kuutti viikot  2-48  (pdf)

Palvelukeskusten työpaikkaruokailu

Työpaikkaruokailu viikot  2-48  (pdf)

Palvelukeskusten osastot

Palvelukeskukset viikot  2-48  (pdf)

Sairaalan työpaikkaruokailu

Henkilöstöravintola Iisakki viikot  2-48  (pdf)

Sairaalan osastot

Osastot viikot  2-48  (pdf)

 

Salaatteja linjastossa ryhmittäin.
Salaattibuffet Antinkankaan monitoimitalossa. Kuva: Seita Tikkanen