Ruokalistat

Ruokalistasuunnittelussa huomioidaan asiakasryhmän makutottumukset, sesongin ja sen raaka-aineet, terveellisyyden, jota ohjaavat viralliset ravitsemussuositukset. Näihin seikkoihin pohjautuen tarjotaan vaihtelevaa ja maistuvaa ruokaa, joka tukee asiakkaiden hyvinvointia. Asiakkaidemme antamalla palautteella on tärkeä merkitys ruokalistojen suunnittelussa.

Koulut ja varhaiskasvatus

Päiväkodit viikot 23-27  (pdf)

 

Kotipalvelu

Kotipalvelu viikot 22-26 (pdf)

Kotipalvelu viikot 27-31(pdf)

Kuutti

Kuutti viikot 22-26 (pdf)

Kuutti viikot 27(pdf)

Palvelukeskusten työpaikkaruokailu

Kotirannan ruokasali suljettu ajalla 21.6 - 4.8.2019.

Kreivinajan ruokasali suljettu ajalla 1.7 - 28.7.2019.

Työpaikkaruokailu viikot 22-26 (pdf)

Työpaikkaruokailu viikot 27-31(pdf)

Palvelukeskusten osastot

Palvelukeskukset viikot 22-26 (pdf)

Palvelukeskukset viikot 27-31(pdf)

Sairaalan työpaikkaruokailu

Henkilöstöravintola Iisakki viikot 22-26 (pdf)

Henkilöstöravintola Iisakki viikot 27-31(pdf)

Sairaalan osastot

Osastot viikot 22-26 (pdf)

Osastot viikot 29-31(pdf)

 

Salaatteja linjastossa ryhmittäin.
Salaattibuffet Antinkankaan monitoimitalossa. Kuva: Seita Tikkanen