Ruokalistat

Ruokalistasuunnittelussa huomioidaan asiakasryhmän makutottumukset, sesongin ja sen raaka-aineet, terveellisyyden, jota ohjaavat viralliset ravitsemussuositukset. Näihin seikkoihin pohjautuen tarjotaan vaihtelevaa ja maistuvaa ruokaa, joka tukee asiakkaiden hyvinvointia. Asiakkaidemme antamalla palautteella on tärkeä merkitys ruokalistojen suunnittelussa.

Koulut ja varhaiskasvatus

Koulut viikot 42-46 (pdf)

Päiväkodit viikot 42-46 (pdf)

Kotipalvelu

Raahen kotipalvelu viikot 42-46(pdf)

Vihannin kotipalvelu viikot 44-46(pdf)

Kuutti

Kuutti viikot 42-46(pdf)

Palvelukeskusten työpaikkaruokailu

Työpaikkaruokailu viikot 42-46(pdf)

Palvelukeskusten osastot

Palvelukeskukset viikot 42-46(pdf)

Sairaalan työpaikkaruokailu klo 10 - 13

Henkilöstöravintola Iisakki viikot 42-46(pdf)

Sairaalan osastot

Osastot viikot 42-46(pdf)
 

Salaatteja linjastossa ryhmittäin.
Salaattibuffet Antinkankaan monitoimitalossa. Kuva: Seita Tikkanen