Ruokalistat

Ruokalistasuunnittelussa huomioidaan asiakasryhmän makutottumukset, sesongin ja sen raaka-aineet, terveellisyyden, jota ohjaavat viralliset ravitsemussuositukset. Näihin seikkoihin pohjautuen tarjotaan vaihtelevaa ja maistuvaa ruokaa, joka tukee asiakkaiden hyvinvointia. Asiakkaidemme antamalla palautteella on tärkeä merkitys ruokalistojen suunnittelussa.

Koulut ja varhaiskasvatus

Koulut viikot  47-51 (pdf)

Päiväkodit  47-51 (pdf)

Kotipalvelu

Kotipalvelu viikot 49-1 (pdf)

Kuutti

Kuutti viikot 49-1 (pdf)

Palvelukeskusten työpaikkaruokailu

Työpaikkaruokailu viikot 49-1 (pdf)

Palvelukeskusten osastot

Palvelukeskukset viikot 49-1 (pdf)

Sairaalan työpaikkaruokailu

Henkilöstöravintola Iisakki viikot 49-1 (pdf)

Sairaalan osastot

Osastot viikot 49-1 (pdf)

 

Salaatteja linjastossa ryhmittäin.
Salaattibuffet Antinkankaan monitoimitalossa. Kuva: Seita Tikkanen