Liikuntaneuvonta

Raahen kaupungin liikuntapalvelut tarjoaa kuntalaisille maksutonta liikuntaneuvontaa. Liikuntaneuvontaa suositellaan terveytensä kannalta liian vähän liikkuville tai niille, jotka eivät ole löytäneet sopivaa liikuntamuotoa itselleen.

Mitä liikuntaneuvonta on?

Liikuntaneuvonnassa saat tietoa, tukea ja ohjausta kohti aktiivisempaa arkea ja kokonaisvaltaista hyvinvointia. Liikuntaneuvonta on aina yksilöllistä ja asiakkaan tarpeisiin ja toiveisiin suunniteltu kokonaisuus.

Liikuntaneuvontaprosessiin sisältyy lähtötilanteen kartoitus, tavoitteen asettaminen, suunnitelman laatiminen, ohjaus ja seuranta. 

Liikuntaneuvonnan prosessikuvauskaavio.

Kenelle liikuntaneuvonta on tarkoitettu?

  • kaiken ikäisille Raahen kaupungin asukkaille
  • terveytensä kannalta liian vähän tai ei ollenkaan liikkuville
  • niille, jotka eivät ole löytäneet sopivaa liikuntamuotoa itselleen ja niille, joilla on terveyden riskitekijöitä, esimerkiksi ylipainoa tai korkea verenpaine

Miten liikuntaneuvontaan pääsee?

Varaa aika soittamalla NeuvoRassiin puh. 040 135 8455 tai ottamalla yhteyttä liikuntaneuvojaan puh. 040 135 6947, meri.karioja [at] raahe.fi (meri[dot]karioja[at]raahe[dot]fi).

 

Liikuntaneuvonnan starttiryhmä

Liikuntaneuvonnan starttiryhmäkokeilu syksyllä 2024!

Ilmoittaudu mukaan pienryhmään, jonka viikoittaisissa tapaamisissa tutustutaan eri liikuntamuotoihin ja niiden hyötyihin. Pääset kokeilemaan ilmaiseksi kuntosaliharjoittelua, kehonhuoltoa ja kestävyyskuntoa kohottavaa harjoittelua liikunnanohjaajien avustamana mukavassa porukassa. Lisäksi pyrimme toteuttamaan yhden toivelajikokeilun.

Starttiryhmä on tarkoitettu vähän tai ei lainkaan liikkuville raahelaisille, jotka haluaisivat tutustua eri liikuntamuotoihin turvallisessa seurassa.

Ryhmän kesto on neljä viikkoa, tapaamiset maanantaisin klo 15-16 Urheilutalo Raahelassa (Sovionkatu 25). 

Aloitus elo-syyskuussa (vahvistetaan myöhemmin). Ryhmä täyttyy ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautumiset ja tiedustelut: liikunnanohjaaja Meri Karioja, puh. 040 135 6947, meri.karioja [at] raahe.fi (meri[dot]karioja[at]raahe[dot]fi).