Kuntalaisen turvapostin saavutettavuusseloste

Kuntalaisen turvapostilla (salattu sähköpostipalvelu) kuntalainen voi lähettää viestejä tietoturvallisesti erikseen määritellyille Raahen kaupungin työntekijöille tai työntekijäryhmille.

Saavutettavuusseloste on laadittu 20.5.2022. Palvelun tuottaja Joki ICT Oy on arvioinut sähköpostipalvelun saavutettavuuden.

Digipalvelun saavutettavuuden tila

Kuntalaisen salattu sähköpostipalvelu täyttää saavutettavuusvaatimukset osittain.

Ei-saavutettava sisältö

Jos sähköpostipalvelussa käytetään sähköistä allekirjoitusta, on liitteenä olevaan PDF-tiedoston lataamiseen haastavaa navigoida näppäimistöllä. Jos et pääse käsiksi liitteeseen, ota yhteyttä allekirjoitusta pyytävään henkilöön. Ongelmaa ei esiinny muussa salatussa viestinnässä ja sen liitteissä.

Huomasitko saavutettavuuspuutteen digipalvelussamme?

Kerro saavutettavuuspuutteet meille ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi. Voit antaa saavutettavuuspalautetta verkkolomakkeella. Valitse verkkolomakkeella palautteen kohteeksi Raahen sähköiset asiointipalvelut ja kirjoita palvelun nimi tekstikenttään. Vaihtoehtoisesti voit antaa saavutettavuuspalautetta myös sähköpostitse osoitteeseen kirjaamo [at] raahe.fi (kirjaamo[at]raahe[dot]fi). Vastaamme palautteeseen neljäntoista (14) päivän kuluessa.

Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit antaa palautteen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Valvontaviranomaisen yhteystiedot ovat:

Etelä-Suomen aluehallintovirasto/Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
puh. 0295 016 000 (vaihde), saavutettavuus [at] avi.fi (saavutettavuus[at]avi[dot]fi)
https://www.saavutettavuusvaatimukset.fi/