Varaamo-varauspalvelun saavutettavuusseloste

Varaamo on Raahen kaupunginkirjaston ylläpitämä verkkopalvelu, jossa voi varata kirjaston laitteita, tiloja ja palveluita.

Varaamo-palvelu on otettu käyttöön 22.2.2018 ja saavutettavuusseloste on laadittu 1.9.2020. Varaamo.raahe.fi-verkkopalvelun saavutettavuudesta vastaa Raahen kaupunginkirjasto. Raahen kaupunginkirjasto on arvioinut digipalvelun saavutettavuuden itse. 

Verkkopalvelun saavutettavuuden tila

Palvelu ei täytä suurinta osaa saavutettavuusvaatimuksista. Uusi saavutettava verkkopalvelu on kehitteillä yhdessä Oulun kaupunginkirjaston kanssa. Siihen saakka Varaamon palveluja tarjotaan saavutettavassa muodossa Raahen pääkirjaston asiakaspalvelun kautta puhelimitse 040 135 6799 tai sähköpostitse kirjasto [at] raahe.fi.

Saavutettavuuspalautteen antaminen

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta Raahen kaupungille. Voit antaa saavutettavuuspalautetta verkkolomakkeella. Valitse verkkolomakkeella palautteen kohteeksi Raahen sähköiset asiointipalvelut ja kirjoita palvelun nimi tekstikenttään. Vaihtoehtoisesti voit antaa saavutettavuuspalautetta myös sähköpostitse osoitteeseen kirjaamo [at] raahe.fi. Vastaamme palautteeseen neljäntoista (14) päivän kuluessa.

Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto / Saavutettavuuden valvonnan yksikkö 
puh. 0295 016 000 (vaihde), saavutettavuus [at] avi.fi (saavutettavuus[at]avi[dot]fi)
https://www.saavutettavuusvaatimukset.fi