Sähköisen allekirjoituspalvelun saavutettavuusseloste

Kuntalaiset voivat allekirjoittaa Raahen kaupungin asiakirjoja sähköisessä allekirjoituspalvelussa. Allekirjoittaminen vaatii vahvan tunnistautumisen palveluun.

Saavutettavuusseloste on laadittu 16.5.2022. Palvelun tuottaja Joki ICT Oy on arvioinut allekirjoituspalvelun saavutettavuuden.

Digipalvelun saavutettavuuden tila

Sähköinen allekirjoituspalvelu täyttää saavutettavuusvaatimukset osittain.

Ei-saavutettava sisältö

Allekirjoituspalvelun liitteenä olevaan PDF-tiedoston lataamiseen on haastavaa navigoida näppäimistöllä. Jos et pääse käsiksi liitteeseen, ota yhteyttä allekirjoitusta pyytävään henkilöön. Allekirjoitetun dokumentin aitous on mahdollista varmentaa verkko-osoitteen kautta. Varmentamisen toteutustapa ei noudata saavutettavuuskriteereitä. Puute ei kuitenkaan estä palvelun käyttöä.

Huomasitko saavutettavuuspuutteen digipalvelussamme?

Kerro saavutettavuuspuutteet meille ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi. Voit antaa saavutettavuuspalautetta verkkolomakkeella. Valitse verkkolomakkeella palautteen kohteeksi Raahen sähköiset asiointipalvelut ja kirjoita palvelun nimi tekstikenttään. Vaihtoehtoisesti voit antaa saavutettavuuspalautetta myös sähköpostitse osoitteeseen kirjaamo [at] raahe.fi. Vastaamme palautteeseen neljäntoista (14) päivän kuluessa.

Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit antaa palautteen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Valvontaviranomaisen yhteystiedot ovat:

Etelä-Suomen aluehallintovirasto/Saavutettavuuden valvonnan yksikkö

puh. 0295 016 000 (vaihde), saavutettavuus [at] avi.fi

https://www.saavutettavuusvaatimukset.fi/